Vis en "Nu spiller" sangmeddelelse fra iTunes i OS X Notification Center

Tidligere versioner af Mac OS X gjorde det muligt for dig at se en "Now Playing" -meddelelse pop op over ikonet for iTunes Dock, advarslen viste sangen og kunstnernavnet, når et spor skiftede og er en rigtig populær tweak. Det viser sig, at skjult funktion mangler fra OS X Mountain Lion, men ved hjælp af et tredjeparts værktøj kan vi tilføje en lignende funktion, der skubber en advarsel om den aktuelle sang og kunstner til Notification Center i OS X i stedet.

Sådan får du en "Nu spiller" iTunes Alert i Meddelelsescenter

Du skal bruge OS X 10.8 (eller senere) for at dette skal fungere:

  • Download NowPlaying fra MediaFire og pak det ud
  • Placer "Nu spiller" i din / Programmer / mappe og kontroller derefter + klik på appen og vælg "Åbn" for at omgå GateKeeper-app-advarslen og start programmet
  • Afslut fra iTunes og genstart det, og spil derefter en sang for at få vist varslingscenteret

Udvikleren anbefaler at genstarte Mac'en for at få funktionen til at fungere, men vi fandt det unødvendigt, da blot en genstart af iTunes var tilstrækkelig i vores test.

Hver gang du skifter sange, vises meddelelsen over skrivebordet og sendes derefter til det generelle notifikationscenter-panel, selvom det er smart nok til ikke at have hele din playliste bunke oven på hinanden i OS Xs varslingscenter.

For dem, der er interesserede i hvordan dette virker, er det gjort gennem en ændring af det fantastiske terminal-notifierværktøj, som vi skrev om for nylig.

Vi nåede ud til udvikleren for at finde en bedre hosting service end MediaFire, da vi ved, at den er blokeret på nogle netværk, vi opdaterer linket, når det er muligt.

Tak til Ben for at skabe dette!