Brug en hvilken som helst skrifttype i Mac OS X-terminalen

Terminalen i moderne versioner af Mac OS X håndhæver en ny standard for monospacing-tegnbredde, hvilket i lemmen betyder, at du ikke længere skal bruge monospace-skrifttyper i Terminal. Det betyder at du nu kan bruge en hvilken som helst skrifttype, du ønsker, selv Comic Sans som skærmbilledet viser nedenunder (hoj?).

Sådan ændres Terminal-skrifttypen i Mac OS X

Du kan vælge hvilken som helst skrifttype, du vil blive den nye standard i Terminal, eller du kan tildele skrifttypeændringen til bestemte profiler. Du vil naturligvis gerne bruge noget, der er læsbart:

  1. Åbn "Indstillinger" fra menuen Terminal-app
  2. Vælg Indstillinger, vælg derefter et tema og gå til fanen Tekst
  3. Vælg "Font" og foretag ændringen til terminal skrifttypen som ønsket

Så længe du aktivt bruger det tema, du justerer, træder ændringerne i kraft straks i live mode.

Måske mere nyttigt end at ændre skrifttypen er evnen til at justere skrifttype og linieafstand. Mens du er i en Terminal tema indstillinger, kan du også ændre baggrundsbilledet for Terminal vinduer, hvilket er en god effekt.

Jeg er en stor fan af Menlo Regular 11 og 12, men verden af ​​grimme skrifttyper er nu åben for dig, herunder Dingbats og Emoji-tegn, hvis du virkelig vil blive dum. Selvom det kun er marginalt nyttigt, giver dette mulighed for en ekstra grad af brugeroplevelse tilpasning, hvilket altid er et plus i vores bog.

Dette virker i alle moderne versioner af OS X, fra OS X Lion til Mountain Lion, Mavericks, OS X Yosemite, du hedder det, det understøttes efter Lion.

Tak fordi du sendte tipet fra McaWorld, Greg