Sådan opbygges et streaming-websted

At streame er handlingen med at se en video online uden faktisk at downloade videofilen til din computer. Find en video online, og klik på "Afspil" for at se videoen. Effektiv streaming kræver lidt eller ingen ventetid for brugerne, da filen sendes til brugeren i en strøm af filer, så brugeren kan se filen, når den ankommer via Internettet. For at være vært for og opbygge et streamingvideo-websted skal du have et websted, videofiler og hostingplads.

Tilmeld dig et websted, hvis du ikke selv kan bygge et. Der er gratis online ressourcer, såsom Webs.com eller Weebly.com, der kan hjælpe dig med at opbygge et websted. Disse ressourcer tilbyder gratis websteder, men da du vil være vært for videofiler, skal du bruge masser af lagerplads.

Køb lagerplads eller et premium-medlemskab med den valgte webstedsressource. Jo større din premium-pakke er, desto mere lagerplads får du. Du skal købe en pakke, der tjener dine streamingvideobehov. Hvis du planlægger at være vært for flere film i fuld længde, skal du købe den største tilgængelige pakke.

Angiv din e-mail og adgangskode, når du registrerer dit websted. Dette vil være dine primære loginoplysninger til dit streaming-websted. Du skal også vælge navnet på dit streaming-websted.

Design dit streaming-websted ved at vælge en af ​​de foruddefinerede og foruddesignede skabeloner. Da du er vært for streamingfiler, vil du have, at dit websted skal være forenklet, da folk besøger det for videoerne. Overvej at oprette en forside, der viser, at videofiler, du har til rådighed, og tilbyde links til filerne direkte. Inkluder en kontaktside, så folk kan informere dig, hvis dine links er brudt.

Forbered dine videofiler med hensyn til formatering. Højreklik på hver videofil, og vælg "Egenskaber" for at bestemme den filtype og filafspiller, der kræves for at afspille den. Før du indlæser dine filer på webstedet, skal du sørge for, at hver af filerne er formateret, så de passer til almindelige spillere. Folk vælger ofte filer, der afspilles med afspillere, de allerede har installeret. Vælg de mest almindelige spillere, der passer til et større publikum.

Vælg dine videoformater til dit websted. De mest almindelige videofilafspillere inkluderer Windows Media, Real Media, MPEG, Adobe Flash og Quicktime. De fleste videofiler er i disse formater.

Upload dine videofiler til dit websted ved hjælp af "Video" -funktionen på din webstedsdesignskabelon. Lad videoen afslutte før andre. Opret en webside for hver video, og opret back-links fra siden til hjemmesiden på hjemmesiden.

Tryk på "Gem", når hver webside er afsluttet. Du har nu et streaming-websted. Del dit link med venner og familie, så folk kan se videoer på dit websted.