Aktivér lav strømtilstand på iPhone for maksimal batterilevetid

Hvis den gennemsnitlige iPhone-bruger har en klage over deres enhed, er det næsten altid, at batteriet af iPhone ikke varer så længe de gerne vil have det. Selv om dette er mindre bekymret over de større iPhone Plus-modeller, er det faktum, at alle iPhones kan løbe tør for batteriet i løbet af brugen i løbet af dagen, men afhængigt af den enkelte brug kan iPhone-batterilevetiden aftappe hurtigere eller langsommere også. Der er ingen mangel på tips til at bevare batteriets levetid for iOS-enheder, hvoraf mange rent faktisk fungerer, men en anden mulighed er at bruge Low Power Mode, hvilket er en fremragende funktion, der er inkluderet i moderne versioner af iOS.


Med lav strømtilstand aktiveret, kan batteriets batterilevetid forlænges til imponerende længder, der holder op til en hel dag, hvis ikke længere længere. Hvis du skifter denne funktion, tager det kun et øjeblik, og selv om der er et par afvigelser, vil de fleste brugere ikke have noget imod, især hvis deres mål er at maksimere, hvor længe deres enheder batteriet vil vare på en enkelt opladning.

Sådan aktiveres den lave strømtilstand på iPhone

Du kan tænde for lavt strømtilstand når som helst i iOS, men for at maksimere batteriets levetid, jo tidligere aktiveres det, jo længere batteriet vil vare på en hvilken som helst iPhone, iPad eller iPod touch. Sådan kan du hurtigt tænde denne fantastiske funktion:

  1. Åbn appen Indstillinger og rul ned til afsnittet "Batteri"
  2. Drej kontakten sammen med "Low Power Mode" til ON-positionen
  3. Afslut fra Indstillinger, du vil bemærke, at batteriikonet skifter fra grønt til gul for at indikere, at funktionen er blevet aktiveret

Det tager kun et øjeblik at aktivere, men forskellen i batterilevetiden kan være forbløffende. Du får bemærket en god bivirkning, og batteriindikatorindikatoren tændes også i iOS statuslinjen, som mange vil sætte pris på. Videoen nedenfor viser, hvordan du hurtigt skifter lav strømtilstand til at øge batteriets levetid:

Når du er tændt, skal du bruge iPhone som sædvanlig, batteriet varer især langt længere, nogle gange med virkelig imponerende gevinster. Denne indstilling alene kan gøre, at en iPhone, der dør ved slutningen af ​​dagen, nemt går godt ind i aftenen, så hvis du har problemer med batteriet, der varer lang tid, anbefales denne funktion stærkt at bruge.

Deaktivering af lav strømtilstand

Du kan til enhver tid slukke for lavt strømtilstand ved at vende tilbage til iOS-indstillinger> Batteri> og skifte mellem lavt strømtilstand og OFF.

Hvad gør Low Power Mode i iOS faktisk?

OK, så hvis det er sådan en fantastisk iOS-indstilling, der virker batterimagi, hvad laver det faktisk? Et par ting; det dæmper lysstyrken lidt på skærmen, det springer processorhastigheden lidt ned, og den deaktiverer nogle systemniveau iOS-funktionalitet. Dette omfatter at deaktivere Mail Hetch, Hey Siri, opdatering af baggrundsapplikationer, automatiske downloads og forskellige visuelle effekter, som de fleste af dem ikke vil blive savnet måske med undtagelse af Mail hente (som tager fat på mail på iPhone uden at skulle check det selv i Mail appen) og Hey Siri (som giver dig mulighed for at aktivere Siri kun med stemme).

Du kan tænde for lavt strømtilstand, når som helst, men i stedet for at vente, indtil batteriet løber ned, når en meddelelse bliver udløst automatisk af iOS, kan du bare tænde for det tidligere. For mig personligt bruger jeg faktisk Low Power Mode næsten hver dag, og jeg tænder det første om morgenen, hvis jeg ved, at jeg vil være ude og omkring eller væk fra en oplader. Sikker på, at jeg skal manuelt tjekke e-mail, da Fetch er deaktiveret, men det generer mig ikke overhovedet, hvor meget længere end iPhone er vedvarende.

Brug dette i forbindelse med at sænke skærmens lysstyrke ganske lidt, og du kan nemt ende med nogle virkelig imponerende resultater. På en iPhone Plus lykkedes det at forlænge batteriet med 13 timers brug og en kæmpe 10 dage (234 timer) standbytid, og stadig har 55% af batteriet tilbage!

For at være klar fungerer IOS-funktionen med lav strømfunktion ikke kun på iPhone, men også nøjagtigt det samme på iPad og iPod touch, hvor det også uden tvivl øger, hvor længe en enkelt opladning gør batterierne til sidst, men da de fleste brugere synes primært at have problemer med deres batteri, der varer hele dagen på en iPhone, vi fokuserer på det her. Forbedringen er enorm, og dette enkle trick er en af ​​mine eneste favoritfunktioner i moderne versioner af iOS (enhver udgivelse ud over 9.0 har denne batteriløsning til rådighed).

Bruger du Lav strømtilstand på din iPhone? Har du haft imponerende resultater med det? Lad os vide dine tanker i kommentarerne.