Sådan identificeres iOS-sikkerhedskopier fra en anden i iTunes

Hvis du er ligesom mange Apple-brugere, kan du have flere iPhone-enheder, der spænder over et par generationer, måske en iPad eller to, og måske endda nogle få iPod'er. De er alle lette at fortælle hinanden ved at kigge på de fysiske enheder, men hvis du sikkerhedskopierer din iOS-enhed til en computer (og du bør i tillæg til iCloud) finde iTunes-browseren til at have flere lister, der grundlæggende er samme navn - på trods af at sikkerhedskopierne er til helt forskellige enheder.


For eksempel kan du have en iPhone 6, en iPhone 5S og en iPhone 5, men fordi brugeren aldrig har ændret navnet på deres iOS-enheder, kaldes de hver især for en utrolig beskrivende "iPhone" i sikkerhedskopieringsbrowseren - oops.

Så spørgsmålet er, hvordan kan du hurtigt identificere, hvilken iOS-enhedskopi der tilhører hver enhed i iTunes, og hvordan kan du differentiere backuperne uden at bruge dem eller grave igennem backupfilerne?

Det viser sig at der er et super nemt trick at gøre netop det, og alt du skal gøre er at holde musen over backupnavnet i iTunes for at afsløre yderligere identificerende detaljer om hver specifik backup, herunder telefonnummer, IMEI og serienummer vedhæftet til enheden.

Sådan identificeres iPhone / iPad-sikkerhedskopier i iTunes

Her er nøjagtigt det, du skal gøre for at se identificerende detaljer i iTunes-appen med dine lokalt lagrede iOS-sikkerhedskopier:

  1. Åbn iTunes og gå til Preferences
  2. På fanen "Enheder" skal du holde musemarkøren hen over de individuelle sikkerhedskopier for at afsløre IMEI, serienummer og iPhones, telefonnummeret for hver backup-relateret iOS-enhed

Du kan derefter højreklikke og vælge "Vis i Finder" eller slette en sikkerhedskopi, arkiver den, lav en kopi af den backup, du havde til hensigt at, uanset hvad du skulle gøre med det, og vær helt sikker på at du ændrer Den korrekte sikkerhedskopieringsfil til den rigtige enhed, og ikke fejltagelse af en anden backup af enheder.

Dette skal fungere på både Mac OS X og Windows versioner af iTunes, og det er selvfølgelig meget lettere at gøre musemarkøren end at hoppe til placeringen af ​​sikkerhedskopierne og derefter prøve at bestemme, hvilken tilhører hvad der er baseret på den kryptiske hexadecimale mappe navne tildelt hver iOS backup-mappe.

Jeg har oplevet dette med mine egne sikkerhedskopier før, især når jeg gendanner fra en gammel enhed til en ny enhed og derefter holder iPhone-navnet det samme, og går også ind i samme ting gentagne gange med venner og familie før også. Dette er en af ​​flere grunde, det er en god ide at give hver iOS-enhed dig et unikt navn, selvom det er variationer på et tema, som f.eks. "IPhone 5 - Paul" eller "iPhone 6 Plus - Paul". Uanset hvilken navngivningskonvention du vil bruge, skal du holde navne forskellige, så de er nemme at identificere, hvis du har brug for, både fra et sikkerhedsperspektiv og med iCloud.