Sådan skærpes en sløret PDF

Forkortelsen PDF står for Portable Document Format, og dette filformat giver mange fordele ved oprettelse, afsendelse og præsentation af almindelige dokumenter. Imidlertid kan disse nogle forløbne PDF-dokumenter se sløret ud på nogle få faktorer. Det originale papirdokument havde dårlig udskriftskvalitet under scanning. Den person, der redigerede PDF, brugte et dårligt udvalg af skrifttyper i det digitale dokument. Som slutbruger kan du ikke gå tilbage og kontrollere oprettelsen af ​​PDF-filen. Men hvis du har Microsoft Windows, kan du bruge funktioner i operativsystemet til muligvis at forbedre PDF'en, som den vises på skærmen.

Skift skærmopløsning

Klik på det cirkulære Windows-orb-logo i nederste venstre hjørne af skrivebordet (også kendt som "Start" -knappen). Skriv "Juster skærmopløsning" i søgefeltet i bunden af ​​Start-menuen. Tryk på "Enter" for at åbne siden Skærmopløsning i skærmindstillingsvinduet.

Åbn rullemenuen ud for "Opløsning". Flyt skyderen helt op til den indstilling, der er mærket som "anbefalet" af Windows-operativsystemet.

Klik på knapperne "Anvend" og "OK" for at indstille computerskærmen til dens oprindelige opløsning, hvilket kan hjælpe med at rette sløret tekst i PDF-dokumentet, som det vises på skærmen.

Skift skærm prikker pr. Tomme (DPI)

Skriv "DPI" i søgefeltet i bunden af ​​Start-menuen. Tryk på "Enter" for at åbne vinduet Skærmindstillinger.

Klik på "Indstil brugerdefineret tekststørrelse (DPI)" i venstre rude i vinduet, som åbner en ny dialogboks.

Marker afkrydsningsfeltet ud for følgende mulighed i dialogboksen Custom DPI Setting: "Brug Windows XP Style DPI-skalering."

Klik på knappen "OK" for at få Windows 7 til at bruge Windows XP DPI-skalering, hvilket potentielt reducerer forekomsten af ​​sløring i PDF-dokumentet.

Tips

Kontroller printerens blækniveauer for at udelukke det som årsag til sløret tekst på udskrevet papir inden scanning. Windows 7-operativsystemet er i stand til at læse printerblækniveauer uden behov for producentens proprietære software.

Sørg for, at ClearType- og TrueType-funktionerne er aktiveret i computerens operativsystem.