Sådan flytter du et off-screen-vindue tilbage på det aktive Mac-skærmbillede i Mac OS X

Har et vindue nogensinde gået tabt delvist off-screen i Mac OS X, hvor vinduet titellinjer og lukke / minimere / maksimere knapper ikke længere er tilgængelige? Dette ser typisk ud som det følgende skærmbillede:

Der er en række potentielle årsager og endda tilfældige situationer for Windows at flytte offscreen sådan, men det sker ofte med multi-display situationer, hvor en skærm er afbrudt, efterlader et stort vindue bagved hvor titellinjen er utilgængelig off screen. Næste gang du befinder dig i en sådan situation, prøv disse to tricks at flytte et hvilket som helst vindue tilbage til Mac-skærmen og genvinde adgangen til titellinjen og knapperne igen.

Prøv vindueszoom

Window Zoom-tricket har eksisteret i lang tid, og det virker ofte, men det er ikke perfekt. Ikke desto mindre er det så nemt, det er altid et skød værd, før noget andet:

  • Fra applikationen, hvor vinduet sidder fast på skærmen, skal du trække i menuen "Vindue" og vælge "Zoom"

Ikke alle apps har dog Window Zoom-egenskaben, og i nogle sjældne tilfælde er zoom-funktionen stadig ikke effektiv til at bringe en Windows-titellinje tilbage til det anvendelige på skærmen. I så fald skal du bruge det næste trick til at ændre størrelsen på alle vinduer.

Force Rediger størrelsen af ​​Windows til at passe på skærmen i Mac OS X

Når zoom fejler, kan du med magt ændre størrelsen på vinduer, så alle er justeret og ændret for at rumme skærmen, trække titellinjer og knapper tilbage i det anvendelige displayområde. Dette sker som et resultat af at ændre skærmopløsningen, her er hvad man skal gøre:

  • Afslut fra aktive apps, hvis vinduer du ikke ønsker at ændre størrelse på
  • Gå til Systemindstillinger fra Apple-menuen og vælg "Displays"
  • Vælg fanen "Vis" og vælg "Skal" -boksen ved siden af ​​"Resolution" for at afsløre alle skærmopløsninger, der er tilgængelige for Mac-skærmen
  • Vælg en mindre størrelse opløsning og bekræft, at du vil skifte til den målte opløsning
  • Skærmopløsningen ændres, og alle aktive vinduer ændres for at passe til den mindre opløsning og trækkes også tilbage på displayet for at afsløre vinduets titelbjælker igen
  • Gå nu tilbage til Skærm> Opløsning> Skaleret> og vælg den normale opløsning for skærmen (eller valgmulighed bare vælg "Best for built-in display"
  • Afslut fra Systemindstillinger og nyd adgang til dine vinduer igen

Opløsningstrykket virker altid, men fordi det ændrer alle aktive appvinduer, kan det være lidt frustrerende, hvis du har et omhyggeligt udformet vinduesarrangement.