Aktivér en skærmblitz til advarselsmeddelelser i Mac OS X

En mindre kendt skærmblinkende funktion findes i Mac OS X, som giver en alternativ måde at blive underrettet om systemadvarsler, hvilket betyder, at når som helst du typisk vil høre den generelle systemlydfeedbackfejl, skal du se et hoppende Dock-ikon eller have en ny ikon badge vises, vil skærmen kortvarigt blinke i stedet. Skærmen flash er tavs, men giver umiskendelig feedback, at der er opstået en advarsel, og den kan også bruges sammen med standard alarmlyden.

Skærmflashet er ikke alt for dramatisk, men det er tydeligt, og det ser ud som om en gennemsigtig lys grå flimmer, der blinker klart over alt på skærmen i nogle få millisekunder. Det er virkelig bedre observeret direkte end forklaret, og du kan nemt teste skærmblitset, før du får det fuldtids til at se om du kan lide det eller ej for dine individuelle behov. Lad os grave ind.

Tænd for skærm blinker for advarsler i Mac OS X

Dette muliggør en indlysende visuel skærm blinkende cue ud over system alarm lyden i Mac OS X, det virker i alle moderne versioner af systemsoftware:

  1. Åbn Systemindstillinger via Apple-menuen og gå til "Tilgængelighed"
  2. Under Hearing menuen til venstre, vælg "Audio"
  3. Markér afkrydsningsfeltet ud for "Blitz skærmen, når der opstår en advarsel"

Klik på knappen "Test screen flash" for at teste det og se præcis, hvordan det ser ud på din Mac.

På nogle måder ligner dette iPhone's LED-lys alarm funktion, der blinker med indgående telefonopkald og tekster, bortset fra at det blinker for alle advarsler på Mac, uanset om de kommer fra OS X eller fra apps. Overalt, hvor du typisk hører systemets bip, vil flashen forekomme i stedet.

Nyttigt at få varsler i stilhed & med multimedie arbejdsstationer

Selvom denne funktion måske oprindeligt er beregnet til dem, der har svært ved at høre eller på anden måde har auditive vanskeligheder, er det også meget nyttigt for en bred vifte af andre scenarier. Det mest oplagte er for os, der gerne arbejder i stilhed, om det er nat, i et bibliotek eller bare et stille hjørne af et kontor. Med skærmen flash aktiveret vil du ikke gå glip af vigtige advarsler, men du kan stadig holde en Mac deaktiveret, så standard lydvarsler ikke forstyrrer dig eller andre omkring dig. Hvis du har en multi-computer arbejdsstation med en håndfuld Mac, kan det også være udfordrende at fastslå, hvilken Mac alarmen lyden kommer fra, men med skærmen flash aktiveret bliver det meget tydeligt, hvilken Mac, der larmede ved at tilføje den ekstra visuelle cue.