Sådan spiller du GTA-4 online

Grand Theft Auto IV introducerer en funktion, som fans af serien har ønsket sig siden starten: online multiplayer. Dette kriminalspil i den åbne verden er tilgængeligt til Xbox 360 og PlayStation 3, og begge versioner tilbyder 14 tilstande til online gameplay. Op til 16 spillere kan oversvømme hele Liberty City og deltage i deathmatches, team co-op og løb.

Sørg for, at din konsol er tilsluttet højhastighedsinternet og logget ind på Xbox LIVE (Xbox 360) eller PlayStation Network (PlayStation 3). Se Ressourcer for yderligere oplysninger.

Start dit Grand Theft Auto IV-spil. Tryk op på din controllers retningspude for at få adgang til mobiltelefonen. Vælg "Multiplayer" i mobiltelefonmenuen for at komme ind i lobbyen, hvor du kan finde dine venner eller deltage i en rangeret kamp.

Vælg "Player Match", hvis du vil spille et spil uden rang bare for sjov. Vælg "Rangeret" for at gå ind i en rangeret kamp, ​​hvor du vil komme dig op eller ned gennem spillernes række baseret på hvor godt du scorer. Vælg “Party” -tilstand for at invitere op til syv af dine venner til at deltage i en fest til gratis-for-alle eller holdbaseret multiplayer.

Vælg mellem en af ​​de 14 multiplayer-tilstande. Vælg "Team" for at vælge mellem holdbaserede spil som "Team Deathmatch" eller "Cops n 'Crooks." Hvis du er i "Party" -tilstand, registreres din fest automatisk som et hold.

Vælg "Cooperative" for at spille i co-op-tilstande som "Free Mode" eller "Deal Breaker."

Vælg "Konkurrencepræget" for gratis konkurrencedygtig gameplay i tilstande som "Deathmatch", hvor op til 16 spillere prøver at samle så mange drab som muligt.

Vælg "Race" for at vælge mellem "Race" eller "GTA Race" tilstande. Et normalt løb involverer simpelthen at komme fra punkt A til punkt B så hurtigt som muligt, mens et GTA-løb inkluderer kamp.