Sådan synkroniseres din Android-telefon med Windows 7 (5 trin)

Synkronisering af din computer med din Android-telefon er en fantastisk måde at få din musik fra din computer til din nye smartphone. Synkroniseringen giver også mulighed for, at Android-smarttelefonen konstant opdateres med enhver ny musik, hver gang du tilslutter Android-smarttelefonen til computeren. Alt hvad du behøver er et USB-kabel, et par klik med musen og hvor lang tid det tager for musikfiler at overføres til din Android-smartphone.

Trin 1

Tænd din computer og din Android-telefon. Der vil være en tænd / sluk-knap på forsiden eller siden af ​​Android-telefonen afhængigt af model og operatør. Computeren har også en tænd / sluk-knap foran. Vent på, at begge gennemgår opstartsprocedurerne, inden du går videre til næste trin.

Trin 2

Sæt et USB-kabel i USB-porten på din computer. Sæt derefter den anden ende af USB-kablet i Android-smarttelefonen. Nogle modeller af Android-smartphones har USB-porten bag en gummitætning. Skrul i så fald forseglingen tilbage med fingerneglen, og sæt USB-stikket i porten nedenunder.

Trin 3

Klik på "USB-lagerenhed", når din computer beder dig om en pop op-menu. Selvom du senere synkroniserer telefonen via Windows Media Player, skal du først give telefonen tilladelse til at fungere som en butiksenhed. Android-smarttelefonen vises derefter som et drevikon på dit skrivebord.

Trin 4

Dobbeltklik på dit Windows Media Player-ikon i startmenuen. Klik på fanen "Synkroniser" øverst, dette viser en liste over telefoner, der aktuelt er knyttet til computeren. Der burde ikke være nogen på dette tidspunkt. Klik på den hvide boks, og vælg derefter "Opsæt synkronisering" i rullemenuen. Indtast navnet på Android-smarttelefonen (du navngav telefonen, da du først konfigurerede den). Klik på "Finish", og vent derefter på, at Windows Media Player skal opgøre musikdatabasen på telefonen.

Synkroniser musikken mellem computeren og Android-smarttelefonen. Afbryd ikke telefonen, mens den overføres, ellers kan den ødelægge musikfilen. Hvis du skal afbryde forbindelsen til telefonen, skal du tilslutte den igen og synkronisere Android-smarttelefonen hurtigst muligt for at reparere de beskadigede filer. Der vil ikke være nogen langvarig hardwareskade.