Brugervejledning til Kodak EasyShare kamera

Kodak EasyShare-kameraer er usædvanligt populære digitale kameraer designet til forbrugere, der er på udkig efter en billig, men effektiv måde at tage digitale fotografier på. Hvis du ønsker at købe et Kodak EasyShare-kamera, eller hvis du allerede ejer et, er det nemt at lære at bruge kameraet og det tager kun et par minutter.

Sceneindstillinger

Brug sceneindstillingerne, såsom Strand, Portræt, Nat og Sand / Sne i dit Kodak EasyShare-kamera til at tage fantastiske billeder under forskellige forhold. Afhængigt af din Kodak EasyShare-model får du adgang til sceneindstillingerne enten gennem et hjul oven på kameraet eller ved at trykke på Menu-knappen på bagsiden af ​​kameraet.

Automatiske funktioner

Brug automatisk tilstand, når det er muligt. I ånden af ​​at være let vil hvert EasyShare-kamera som standard være i fuldautomatisk tilstand, hvilket betyder, at kameraet automatisk bestemmer, om du skal bruge en flash, og hvilken ISO-indstilling du skal bruge. Et grønt kameraikon angiver typisk Auto-tilstand. Dit kamera fokuserer også automatisk på objekter. Hvis du vil bruge autofokus, skal du trykke udløserknappen på kameraet halvt ned. Når motivet er i fokus, skal du trykke udløserknappen ned resten af ​​vejen for at tage et billede.

ISO

Juster dit kameras ISO for forskellige forhold. ISO på dit kamera bestemmer, hvor følsom dit kamera er over for lys. Du kan selv justere ISO ved at trykke på knappen bag på kameraet mærket "ISO". Normalt bruger du en lav ISO til lyse situationer, hvor du vil have din sensor til at være mindre følsom over for lys og en høj ISO til situationer, hvor du vil have den mere følsom.

Uploade billeder

Upload billeder fra dit kamera til din computer ved hjælp af det medfølgende USB-kabel. Hvert Kodak EasyShare-kamera leveres med et USB-kabel, der kan bruges til at forbinde dit kamera til din computer, samt nogle grundlæggende fotoredigeringssoftware (findes på en cd i æsken). Kodak laver også dokker til sine digitale kameraer, som du altid kan have forbindelse til din computer. Med docken placerer du simpelthen dit kamera i docken, og billeder overføres til din computer. Docks har også den ekstra fordel ved at oplade dit kameras batteri, mens billeder uploades.