Sådan optages stemme og konverteres til tekst, der skal sendes til en computer

Hvis du er mere komfortabel med at tale end at skrive, foretrækker du måske at optage din stemme og derefter konvertere dine talte ord til tekst - uden at skulle ty til at skrive. Dette er nyttigt til at skrive alt fra en bog til en dagbog. Tidligere skulle du ansætte en transskriptionsprofessionel eller diktatassistent til at udføre denne funktion. Nu kan du spare penge og tid ved at bruge din egen software.

Optag stemme

Trin 1

Brug Vocaroo til at optage din stemme. Dette er også en browserbaseret optager --- du skal have Adobe Flash Player installeret på din computer. Værktøjet beder dig om at give Flash Player adgang til din mikrofon for at starte optagelsesprocessen. Når du er færdig, modtager du et link til stemmeoptagelsen i SWF (Flash) -format.

Trin 2

Optag din stemme ved hjælp af Audacity, et gratis hjælpeprogram, der kan downloades online. Du kan bruge dette på flere platforme, inklusive Windows-, Mac- og Linux-operativsystemer. Tilslut en mikrofon til din computer for både at optage og redigere din lyd ved hjælp af denne software. Det producerer lyd i en række outputformater, herunder WMA, M4A og MP3.

Opret en optagelse af din stemme ved hjælp af MP3-lydoptager og en standardmikrofon, der er kompatibel med line-in-stikket på din computer. Denne software, der fungerer på Windows 7 og Vista, producerer lydfiler i MP3-, WMA- eller WAV-format. Du kan afspille filen ved hjælp af en hvilken som helst kompatibel MP3-afspiller, inklusive Real Player og QuickTime.

Konverter til tekst

Trin 1

Konverter din stemmefil til tekst ved hjælp af Nuance Dragon NaturallySpeaking. Dette er et enkeltstående softwareprogram, som du skal downloade til din computer og bruge sammen med en mikrofon. Træn programmet til at genkende din stemme først, og afspil derefter din indspillede stemmefil for at overføre til tekst i et tekstbehandlingsprogram. Vælg mellem fire programversioner med forskellige ordbøger og muligheder --- standard, foretrukken, professionel eller juridisk software til stemmegenkendelse.

Trin 2

Brug Windows Speech Recognition-software til at overføre stemmemeddelelsen til tekst. Dette program leveres som standard med Windows Vista-operativsystemer --- du har kun brug for et mikrofon- og tekstbehandlingsprogram af høj kvalitet. Det kan også være nødvendigt at uploade stemmefilen til en afspilningsoptager, der er kompatibel med digitale lydfiler, og holde den til mikrofonen for at overføre talen til tekst. Du kan derefter e-maile tekstbehandlingsfilen til din modtager.

Brug Jott til at konvertere din stemmeoptagelse til tekst. For at udføre konverteringen skal du ringe til et voicemail-system og enten tale eller afspille din stemmeoptagelse i telefonen. Tjenesten oversætter oplysningerne til en tekstbesked. Vælg mellem tre kontoindstillinger --- længden af ​​den tilladte talebesked varierer afhængigt af kontotype. Du kan få tekstfilen sendt direkte til din computer for at videresende eller gemme.