Sådan markerer du alle iMessages som Læs om iPhone og iPad med det samme

Vi har alle oplevet det, et stort antal tekster og iMessages, der ankommer på vores iPhone eller iPad, som du enten ved, er ikke vigtige, eller du har allerede læst på andre enheder Messages app. Eller måske kommer beskederne fra en person, du bare foretrækker at ignorere, uanset hvor du er, kan du øjeblikkeligt markere alle meddelelser som læst i iOS ved hjælp af et hurtigt, lidt kendt trick.


Dette er betydeligt hurtigere end manuelt at åbne hver enkelt tråd, trykke tilbage til vinduet med primære meddelelser, og gentage det samme med hver ulæst samtale for at markere dem manuelt.

Marker øjeblikkeligt alle iMessages som Læs i Beskeder App til iOS

Næste gang du har en masse meddelelser - iMessages eller SMS-beskeder - du vil markere som læst i iOS, skal du blot gøre følgende:

  1. Åbn appen Beskeder på iPhone eller iPad
  2. Tryk på knappen "Rediger" i hjørnet, og tryk derefter på "Læs alle" nederst i meddelelsen App.

Enkel, hurtig og effektiv.

Dette fjerner alle indikatorer for nye meddelelser, markerer dem som læst; det blå ikon, der er ved siden af ​​en ulæst tråd, tallet øverst på beskederens appskærm og det nye / ulæste red badgeikon med nummeret på det på ikonet Meddelelser-app, i hvert fald indtil du får flere beskeder er ikke blevet læst.

Du kan altid vælge at slukke for de røde mærker helt fra en given app, inklusive meddelelser, men det anbefales normalt ikke, medmindre du er rigtig træt af dem, da uden dem du ikke har nogen indlysende indikator, er der nye beskeder venter at blive læst.

Dette er især nyttigt, hvis du bruger en iPhone eller iPad synkroniseret med en anden Mac eller iOS-enhed, hvor meddelelser vises på tværs af brættet på alle enheder, da de ofte ikke synes at registrere, at en besked er blevet læst på en enhed. Det er også en god løsning, når du trækker en iOS-enhed ud af tilstanden Ikke forstyrr for at finde et angreb på nye meddelelsesmeddelelser, der i sidste ende ikke er så vigtige.

Lignende tricks er tilgængelige for at markere alle e-mails som læst på iPhone og iPad, og gør det samme med Voice Mail på iPhone også.