Apple udgiver et nyttigt Mac Cheat Sheet for at holde styr på vigtige Mac Info

Hvis du er ny til Mac'en, vil du sikkert sætte pris på dette praktiske tip;

Apple har udgivet et handy printbart snydeark til Mac-brugere at udfylde med relevant systeminformation, hvilket kan være meget nyttigt i tilfælde af problemer, for support og af andre årsager.

Her er hvad Apple siger om snydearket:

"Om din Mac spørger dig om visse oplysninger, eller hvis du søger hjælp fra Apple eller en Apple Authorized Service Provider (AASP), kan der komme et tidspunkt, hvor du skal have dine forskellige adgangskoder, opkaldsnumre, postserveradresser, e-mail-adresser, hardware specifikationer, serienummer og anden information praktisk. Og så opdager du, at du enten har glemt eller forlagt disse oplysninger. Hvis du glemmer det, må du ikke svede det - træk din Mac Cheat Sheet i stedet. "

Download Mac Cheat Sheet her

Opdatering: Apple har fjernet cheat sheet-PDF-filen, men fortsætter med at tilbyde en nyttig "Mac 101" -serie på deres hjemmeside for at lære forskellige aspekter af Mac'en.

Hvad angår cheatsheet-komponenterne, kan du replikere det på egen hånd ved at oprette en liste over følgende data og lagre det i en note eller udskrive det og holde det et eller andet sted sikkert og sikkert:

  • Vigtige adgangskoder og kontooplysninger
  • Serienummer af enheder
  • Hardwareoplysninger, inklusive modelnummer og modelår
  • Email adresse
  • Mail server information
  • Telefonnumre til teknisk support, hardwarekomponenter, Apple Support og også dit eget telefonnummer
  • Andre nyttige oplysninger relateret til din computerbrug

Selvfølgelig, hvis du skriver ned adgangskoder og andre vigtige kontooplysninger, vil du være sikker på, at papiret (eller dokumentet) er sikkert gemt i et sikkert miljø - som et sikkert, sikkerhedsboks, en krypteret fil på en krypteret harddisk eller et andet tilsvarende sikkert miljø. Lad aldrig adgangskode eller kontooplysninger gå ubeskyttet eller i hænderne på usikkerhed!

Selvfølgelig er webstedet du læser lige nu - osxdaily.com - næsten helt hjælpsomme pointers og godbidder til Mac og Apple platforme også. Glem ikke at tjekke vores egen samling nyttige tips og tricks til Apple-ting, herunder til Mac'er og andet hardware og software fra Apple!