Sådan afspilles Xbox-diske på pc'er

Elementer, du har brug for

  • Computer med DVD-drev

  • USB joypad (valgfri)

Microsofts originale Xbox-konsol var virksomhedens første forsøg på en dedikeret spilmaskine, og den blev hurtigt populær og var vært for mange kritisk og kommercielt anerkendte spil som "Halo", "Splinter Cell" og "Project Gotham Racing." Hvis du har diske til disse spil, men Xbox, de blev købt til, er ude af drift, kan du afspille dem på en pc ved at downloade emuleringssoftware: programmer, der simulerer Xbox-hardwaren i Windows.

Download et Xbox-emulatorprogram fra et af siderne i Resources. "Cxbx" er designet til at køre en lang række Xbox-titler, hvorimod "Xeon" er bygget til at køre den originale "Halo", et af de mest populære spil til platformen (selvom dets programmører lover, at flere spil snart vil blive understøttet).

Dobbeltklik på den downloadede fil for at pakke ud. Opret en mappe på din computers harddisk kaldet "Xbox" og flyt alle udpakkede filer og mapper til dette drev.

Dobbeltklik på "EXE" -filen til din downloadede emulator for at køre emulatoren.

Indsæt en Xbox-spildisk i DVD-drevet på din computer, og åbn din Xbox-emulator's "File" -menu. Vælg "Åbn disk", og dobbeltklik på Xbox-spildisken for at køre spillet.

Åbn menuen "Indstillinger" eller "Indstillinger", og vælg "Kontrolelementer" for at kortlægge dit tastatur til Xbox-spilpladen, eller tilslut et USB-joypad for at simulere følelsen af ​​Xbox-spil mere autentisk.

Tips

Xbox-emulering er ret krævende af pc-hardware. Hvis din pc ikke har mindst en 1,5 gigahertz-processor og et 3D-kort, der er kompatibelt med DirectX 8.0 eller nyere, vil det have svært ved at køre disse programmer.

Advarsler

Det er ulovligt at bruge emuleringssoftware til at køre spil, du ikke ejer. Brug kun disse programmer til at køre spil, du ejer den originale disk til.