iPad 2 i produktion: kamera, hurtigere CPU og GPU, mere RAM, tyndere og lettere

Den næste generation iPad er i øjeblikket i produktion, ifølge en rapport fra Wall Street Journal. Citerer kilder, der er bekendt med fremstillingen af ​​enheden, hævder WSJ, at iPad 2 vil inkludere et kamera, en hurtigere processor og grafikchip, mere hukommelse og være tyndere og lettere end den eksisterende model. Deres kilder siger også, at den nye iPad vil være tilgængelig på både Verizon og AT & T-netværket.

iPad 2: Lignende Screen Resolution som iPad?
WSJs kilder angiver også, at iPad 2's display ikke vil have en signifikant forbedret skærmopløsning, men i stedet vil den have en opløsning "lignende" til den eksisterende iPad's 1024 × 768 skærm. Sproget her er værd at bemærke, fordi en "lignende" skærm ikke nødvendigvis er den samme, og kan indikere en lidt forbedret skærmopløsning.

Mange brugere har håbet på en iPhone 4-type nethinden på næste iPad, men det var ikke muligt på grund af "problemer med at forbedre displayteknologien, delvis på grund af iPad-skærmens større størrelse i forhold til iPhone."

Virkelighed & rygterne
Hvis du har fulgt iPad 2 rygter, vil du bemærke, at WSJ påstande er helt i tråd med, hvad rumormillen har ventet. Mærkeligt fraværende er nogle af de mere vilde krav som dual HD-kameraer, NFC digitale pung chips og en mikro-USB eller HDMI-port.

Navngivningskonventioner: iPad vs iPad 2 vs iPad 2G vs iPad 519491289184
Mens de fleste af funktionerne lyder som om de er veletablerede og sat i sten, er enhedens navn det sidste store mysterium. Hvad skal Apple kalde den næste generation af iPad? Vil de holde navnet simpelthen som iPad, som de gør, når de opdaterer deres Mac lineups? Vil de tilføje et generationsnummer som iPhone og iPod touch? Er iPad 2 lyd for kedelig?

(Ovenstående billede er fra en af ​​disse iPad 2 mockups)