Administrer og skift mellem standardwebbrowsere hurtigt med objektiv til OS X

Mellem Chrome, Safari, Firefox, Canary bygger, Opera og de utallige andre apps, kan jonglering mellem webbrowsere være en smerte. Dette er endnu mere overdrevet, da alle browsere ønsker at sætte sig som standard, og så skal du om at ændre standardwebbrowseren efter at du er nødt til at åbne Safari og grave rundt i dens præferencer, selvom du ikke vil brug safari Frustrerende rigtigt? Hvis du føler at smerte, er Objektiv for dig, det er en gratis app, der gør det nemt at skifte mellem standardwebbrowsere i OS X.

Objektiv samler alle browseren apps på Mac for at opholde sig som en menulinje element, der gør det meget nemt at administrere standard. Dette menulinjeikon ændrer sig, afhængigt af hvilken browser der aktuelt er indstillet som standard. Derefter skifter du mellem dem, skal du blot trække menupunktet og vælge, hvilken browser du vil blive standard, eller brug de medfølgende genvejstastaturgenveje til øjeblikkeligt at skifte til en ny standardbrowser. Der er endda en mulighed for at bruge en Command + Tab-style manager udelukkende til webbrowsere, så du hurtigt kan hoppe mellem dem efter behov. Det er hurtigt, ude af vejen, og så meget hurtigere end at bruge hver apps nag-funktion eller poking i Safari's præferencer, hver gang du skal bytte.

For udviklere, designere, forskere eller nogen, der gør en anstændig mængde arbejde i forskellige webbrowsere, er Objektiv en skal have app. Det er gratis, let og nemt at bruge. Grib det, du vil være glad, du gjorde.

  • Download Objektiv til Mac OS X fra Github

Åh en quirk: men det bestemmer, hvilke apps der er webbrowsere, er ikke altid nøjagtige. Ved test identificerede Objektiv og tilføjede Evernote og mPlayerX som browsere, som de selvfølgelig ikke er. For at smide ud falske positiver skal du holde tasten "Option / ALT" nede og vælge elementer i menuen for at få dem ud af Objektiv-rullemenuen.

Takket være Yohannes til heads up