Brug iOS Kalender smartere og hurtigere med disse 5 tips

Kalender er en af ​​de mest nyttige funktioner i iPhone, iPad og iPod touch, og mange af os holder op med at administrere vores tidsplaner helt gennem appen. Men selvom du bare er en afslappet kalenderbruger, får du stadig en stor fordel ud af disse fem tips, der har til formål at forbedre hastigheden af ​​dine interaktioner med Kalender-appen. Du lærer hurtigt at flytte aftale- og begivenhedstider, ændre kalenderen, der er knyttet til en bestemt begivenhed, oprette nye begivenheder og aftaler hurtigere, hurtigt kontrollere efter tidsplanskonflikter og at navigere rundt i alle dine kalendere hurtigere, end du troede var muligt.

1: Flyt Event & Appointment Times den hurtige måde

Behov for at omlægge en aftale eller begivenhed? Ændring af tidspunktet eller datoen for en begivenhed kan gøres utrolig hurtigt med et tryk og hold-funktion:

  • Inden for kalenderapplikationer, tryk på datoen med det arrangement, du ønsker hurtigt at ændre tidspunktet til
  • Tryk og hold på selve arrangementet, og træk eventet op eller ned for at flytte gange, eller træk arrangementet til venstre eller højre for at ændre dage

Flytning på timeløbslinjen hopper i intervaller på 15 minutter. Og ja det fungerer også med invitationer.

2: Skift hurtigt en hændelsesforbundet kalender i iOS

Har du brug for at ændre en kalender eller en begivenhedsassocieret kalender på din iPhone, iPad eller iPod touch? I stedet for at slette begivenheden og tilføje en ny i den anden kalender, skal du blot foretage en hurtig justering for selve begivenheden for at flytte den:

  • Start kalendere, og tryk så på den begivenhed, du ønsker at ændre kalendere til
  • Tryk på "Rediger", og tryk derefter på "Kalender"
  • Vælg den nye kalender for at omfordele begivenheden til, og tryk derefter på "Udført"

Ændringen vil overføre til alle dine iCloud-udstyrede enheder, det være sig en iPhone, iPad eller Mac, sammen med eventuelle iCloud-specifikke delte kalendere.

Dette er særligt nyttigt, hvis du ved et uheld placerer en begivenhed eller en aftale i den forkerte kalender (f.eks. I hjemmet, når det skal arkiveres under arbejde), hvilket er nemt at gøre, når du opretter begivenheder og påmindelser via Siri-kommandoer, da Siri automatisk vælger standardkalenderen mulighed for enhver ny begivenhed.

3: Opret nye begivenheder og aftaler fra e-mails og kontroller planlægningskonflikter

Du kan øjeblikkeligt oprette en ny begivenhed eller aftale direkte fra enhver e-mail, dette er langt det mest nyttige, men overset tricks til iOS Kalender (og Mail for den sags skyld):

  • Åbn enhver e-mail-besked med en dato og klokkeslæt i meddelelsen, tryk så og hold på tiden og vælg "Opret begivenhed"

Lurer på om der kan være en planlægningskonflikt med en bestemt dato og klokkeslæt nævnt i en email? Åbn den præcise tid og dato i Kalender-appen for at se, om der er nogen overlappende aftale, eller hvis en begivenhed er for nærliggende at træne:

  • Tryk og hold datoen i en e-mail, og vælg derefter "Vis i kalender" for hurtigt at se efter konflikter

Disse to tricks er utroligt nyttige, brug dem begge, og du vil være mere effektiv med Calendar app og email.

4: Sæt en ny aftale med Siri

I stedet for at lancere Kalender-app og tilføje en ny begivenhed, hvorfor ikke vende tilbage til Siri for at oprette en aftale for dig?

  • Indkald Siri og sig "Opret aftale på [tidspunkt] på [dato] for [formål]"

For eksempel kan du bede Siri om at "lave en aftale kl. 14.15 den 12. august til frokostmøde", og Siri vil afhente dato, klokkeslæt og formål med arrangementet, vise det tilbage til dig og bede dig om at bekræfte datoen.

Brugen af ​​Siri giver også den vidunderlige fordel at være i stand til at indstille aftaler stort set håndfri og bruge minimal tid på skærmen, hvilket er meget nyttigt for situationer, hvor dine hænder har travlt med at lave andre ting.

5: Navigere mellem dage, måneder og år ved lynhastighed

Stop gentagne gange at trykke på den næste eller bageste pile for at hoppe frem i en måned eller to, fordi der er en meget hurtigere måde, der gennemsyrer dagene, månederne og årene med lynhastighed, alt du skal gøre er at:

  • Tryk og hold på Frem eller Tilbage pilene for hurtigt at navigere

Jo længere du holder pilen, jo hurtigere går navigationen, hvilket gør det så meget hurtigere end at trykke på fremad / tilbage knapper konstant. Dette er virkelig den hurtigste måde at springe rundt på Kalender-appen.