Plunder Caribien i Crimson: Steam Pirates, et stort gratis spil til iPad

Leder du efter et sjovt spil at spille denne weekend på iPad? Grab Crimson: Steam Pirates, et action-strategispil, hvor du kan kæmpe igennem en række piratrejser med over et dusin forskellige både, subs og flyskibe. Turn-based spillet får raving anmeldelser, som ikke er for chokerende i betragtning af, at det kommer fra Bungie, skaberne af Halo-franchisen og Marathon. Her er spillets beskrivelse fra iTunes App Store:

I Crimson: Steam Pirates, fylder plumer af sort røg den blå caribiske himmel som Thomas Bloods piratflåde støber fremad over og under bølgerne. På overfladen, skib børster med drejelige kanoner og lyn pistoler. Ovenfor dræber zeppeliner med brandbomber. Og under, stille og dødbringende ubåde stalker deres mål, torpeder i det klare.

Bestil din flåde og dit Steampunk crew ved hjælp af en elegant handling interface. Crimson: Steam Pirates turneringsbaserede gameplay giver en vanedannende blanding af strategi og handling, som du foregriber dine fjenderes bevægelser og modvirker dem, lokker dem til et dødbringende hagl med ild, mens de afslører mysteriet brygning i Caribien.

Crimson: Steam Pirates til iPad - gratis download på iOS App Store

Det eneste der er overraskende her er, at det er gratis, men du kan købe ekstra niveauer til $ 1, 99 som et køb i app, hvis du slår de første otte.