Sådan opdateres min bærbare computer

Nye programmer og funktioner er konstant under udvikling for computere. Opdateringer til at rette fejl, forbedre din internetoplevelse og scanne efter sikkerhedstrusler inkluderer kun nogle få af de Microsoft-opdateringer, der er tilgængelige til download. Microsoft Windows er ikke perfekt, og hvis du ofte ikke opdaterer din computer, har du muligvis ikke adgang til nyere funktioner eller får de nyeste sikkerhedsopdateringer til Windows Defender. Opdatering af din bærbare computer adskiller sig ikke fra opdatering af en stationær pc og tager kun et par minutter.

Trin 1

Åbn Windows Update. Windows Update er et program, der er installeret med Windows på enhver computer. Du kan komme til Windows-opdatering ved at klikke på "Start" -menuen og skrive "Opdater." Klik på "Windows Update."

Trin 2

Kontroller, om din computer er opdateret. Du kan kontrollere nye opdateringer ved at vælge "Søg efter opdateringer" fra Windows-opdateringen. "Check for Updates" er et ikon i øverste venstre hjørne af Windows-opdateringsmenuen. Windows viser alle tilgængelige opdateringer.

Trin 3

Vælg hvilke opdateringer, der skal installeres. Windows klassificerer opdateringer i kategorierne "Valgfri" og "Anbefalet". Du kan gå til hvert af disse sektioner ved at klikke på linket (titlerne fungerer som links). Du kan manuelt vælge, hvilke opdateringer du vil installere. Hvis du vælger at opdatere din computer manuelt, anbefaler Microsoft, at du søger efter opdateringer en gang om ugen.

Indstil din computer til automatisk at opdatere. Klik på "Skift indstillinger" til venstre på Windows Update-skærmen. Du vil se en rullemenu, der giver dig mulighed for at vælge at installere opdateringer manuelt eller automatisk. Du kan også vælge, hvornår din computer installerer disse opdateringer.