Har iOS 8.1 reduceret batteriets levetid? Dette kan hjælpe

Selvom iOS 8.1-opdateringen indeholder mange fejlrettelser, der løser nogle af de frustrerende irritationer, der dukkede op i tidligere versioner, har en håndfuld brugere oplevet noget andet med iOS 8.1; reducerer batteriets levetid hurtigt. Nej, vi taler ikke om at barbere et par minutter ud, hvor længe din iPad eller iPhone varer, vi taler dramatisk reduceret batterilevetid med hurtig afløb.


Jeg oplevede denne hurtige batteridrængning ting selv med iOS 8.1 på en iPhone 6 Plus, som efter opdateringen begyndte at køre fysisk varmt på berøring og tabte batteri i en meget usædvanlig hastighed, hvor du i grund og grund kan se procentindikatoren tippe ned i realtid. Flere af vores læsere rapporterede det samme problem. Det er naturligvis ikke normal opførsel, men med nogle få tilpasninger var jeg i stand til at afhjælpe situationen og få iPhone 6 Plus tilbage til den fremragende batterilevetid. Formentlig mange andre brugere, der oplever et lignende problem, vil finde disse tips til at være effektive også.

IPhone kører varmt eller føles varmt? Lad det sidde, så måske Force Reboot

For det første, hvis iPhone er fysisk varmere end normalt, foreslår dette stærkt, at der er en intensiv CPU-aktivitet, der foregår i baggrunden af ​​iOS. Det skyldes højst sandsynligt, at den første boot efter en iOS-opdatering er, og det er nok iOS, der kører oprydning, Spotlight, og hvis du har aktiveret det - automatiske opdateringer. Giv iPhone (eller iPad) noget tid til at afslutte den proces, det gør, i mit tilfælde lader jeg bare sidde med skærmen låst i ca. 30 minutter, og det endte med at afkøle sig selv - men i mellemtiden tog det en stor ramt til den resterende batterilevetid.

Hvis du har ladet iPhone / iPad gøre det, er det et stykke tid, og det løber stadig varmt varmt, og en genstart kan få tingene tilbage til det normale. Hold bare tænd / sluk-knappen og startknappen nede, indtil enheden genstarter sig, og du kan se Apple-logoet , der angiver, at en genstart er opstået.

Når iPhone støvler op, skal den meget hurtigt afkøles og køre ved normal temperatur - og du vil næsten helt sikkert mærke en øjeblikkelig forskel i, hvor hurtigt batteriet gik ned.

Kontroller, at du har genopbygget gamle placeringbaserede påmindelser

Vi ved alle, at placeringstjenester kan være en dræning til batteri, hvilket gør dette lidt underligt nok til sandsynligvis at være en fejl; Jeg opdagede, at flere (meget gamle) lokalitetsbaserede påmindelser blev pludselig tilbage og reaktiveret for at køre i baggrunden, og ofte tappede ind på GPS- og placeringstjenester for at bestemme iPhone-placeringen for en nu gammel påmindelse om at fungere, når en destination blev ramt. At finde ud af dette er en del af problemet, der er ret nemt, først ser du det velkendte lille pilikon i statuslinjen iOS, så ser du om påmindelser er årsagen til ved at gøre følgende:

  • Gå til Indstillinger> Fortrolighed> Placeringstjenester> og se ud for "Påmindelser" for at se, om der er en lilla pil ved siden af ​​navnet
  • Hvis pilen ved siden af ​​påmindelser er lilla, skal du åbne påmindelsesprogrammet og søge efter gamle placeringsbaserede påmindelser, der er mystisk genopbygget og genaktiveret - kontroller dem for at sikre, at de er afsluttet igen

Fordi du næsten helt sikkert allerede har længe kontrolleret disse påmindelser, er det lidt mærkeligt at få dem til at genopstå. Formentlig er det en fejl eller måske noget at gøre med iCloud-synkronisering, hvem ved det, men det er let at rette. I mit tilfælde havde jeg to gamle lokalitetsspecifikke påmindelser fra Siri, der blev lavet for evigt siden, som var nærliggende nok til, at iPhone ofte søgte efter. Mærkelig. Tjek dem af, og det var det.

Tjek dine baggrundsopdateringsindstillinger

Nogle iOS-opdateringer har en vane med at justere indstillingerne igen, typisk drejer ting på, som du allerede har slukket. Dette sker ikke altid, men i mit tilfælde gjorde det med iOS 8.1 igen, at opdage, at en hel del opdateringsindstillinger havde genaktiveret sig selv. Tjek disse selv for at se om de blev nulstillet under opdateringsprocessen:

  • Gå til Indstillinger> Generelt> Baggrundsappopdatering og afbryd apps, som du ikke vil opdatere selv, når de ikke er i brug


Efter min opfattelse kunne hver enkelt app, der kunne blive opdateret i baggrunden, trods at have justeret dem for længe siden for ikke at ske. Bare at skifte de fleste af dem igen havde positive resultater.

Forresten kan disse samme tricks bidrage til at forbedre generel træghed nogle gange også, men hvis en iOS-enhed føles unormalt langsom, kan den normalt blive sped op med disse tips.

Ovennævnte trio har løst mine problemer med batteriets ydelse ret hurtigt, og jeg er tilbage til den fantastiske batterilevetid hos iPhone 6 Plus, hvilket er en af ​​de to hovedårsager, der gør det til en sådan appellerende iPhone til at begynde med.

Hvis du har nogen lignende batteridrænningsproblemer efter iOS 8.1, skal du fortælle os i kommentarerne, hvis du har forsøgt ovenstående trin, og hvis de har hjulpet dig ud, eller hvis du har fundet noget andet at arbejde, så lad os vide det også .