Mahjong Titans strategi

"Mahjong Titans" er Mahjong-spillet, der leveres som standard med Windows Vista og Windows 7. Som de fleste Mahjong-spil er målet med "Mahjong Titans" at rydde spillebrættet fuldstændigt ved at matche alle de gratis fliser. Gratis fliser er alle fliser, der er åbne på mindst den ene side. "Mahjong Titans" har seks layouts, alle med samme sværhedsgrad.

Strategier til spil

Inden du starter et layout, skal du ramme bordet ved at højreklikke på de gratis fliser for at finde alle kampene. Kontroller de omkringliggende fliser for at afgøre, hvor fjernelse af fliser vil gøre mest godt.

Mange af layoutene, som "skildpadden", har stablet stykker. Arbejd fra toppen og ned, når det er muligt, for at frigøre fliser, der er skjult nedenunder.

På spredte layouts, som edderkoppen, skal du arbejde ovenfra og nedad og udefra. Hvis du ikke er i stand til at fjerne den øverste flise i det første træk, skal du genindlæse designet ved at klikke på "Spil" og derefter "Nyt spil." Dette giver dig en ny konfiguration. Du skal muligvis genindlæse tre eller flere gange for at få en gunstig konfiguration.

Der er ingen blandefunktion. Hvis du kommer i en blindgyde, kan du prøve at fortryde de sidste 10 træk og finde en anden rute. Alternativt kan du genindlæse layoutet og starte forfra.

Vær opmærksom på det tilgængelige nummer på fliserne nederst til venstre på skærmen. Hvis tallet falder drastisk, fortryder du det sidste træk og finder et andet match. Ideelt set vil du have, at antallet skal gå op eller reducere med et, når stykkerne aftager. Hvis du er nede på et enkelt ciffer og stadig har mange fliser på tavlen, skal du overveje at fortryde nogle træk.

Brug højreklikknappen for at finde ud af, om en flise er gratis, og find dens matchende partnerflise. Højreklik fremhæver også den næste kamp, ​​hvis der er en. Venstreklik på en af ​​de fremhævede matches fjerner automatisk disse fliser. Ved at klikke på "Spil" og "Tip" fremhæves automatisk to matchende fliser. Venstreklik på et af de fremhævede fliser for automatisk at fjerne dem.

Brug tip-funktionen sparsomt. Kampene, som spillet afslører, er ikke de eneste og er muligvis ikke den bedste mulighed for at vinde spillet.