Sådan skriver du en juridisk ansvarsfraskrivelse for en Facebook-faneside (6 trin)

En ansvarsfraskrivelse er et juridisk dokument af stor betydning. Din ansvarsfraskrivelse for din Facebook-fanside skal dække nogle grundlæggende områder, uanset hvilken jurisdiktion du bor i, eller hvilken type indhold du vil vise på din fanside. Men fordi hver stat har forskellige overvejelser, der er værd at udforske, skal du udføre grundig juridisk undersøgelse eller kontakte en advokat inden du fortsætter.

Trin 1

Sådan skriver du en juridisk ansvarsfraskrivelse for en Facebook-faneside (6 trin)

Giv et link til din ansvarsfraskrivelse øverst på din Facebook-fanside. Din ansvarsfraskrivelse skal være umiddelbart synlig for alle, der besøger din Facebook-fanside.

Trin 2

Angiv dine kontaktoplysninger i din ansvarsfraskrivelse, herunder dit navn, adresse, e-mail-adresse, telefonnummer og andre nødvendige oplysninger, så tredjeparter kan kontakte dig.

Trin 3

Fraskriver alle rettigheder til de oplysninger, der gives på din Facebook-fanside. Alle billeder, beskrivelser eller andre oplysninger relateret til emnet på din fanside kan være tredjeparts ejendom. For at undgå ansvar skal du tydeligt angive på siden, at du kun er vært for oplysningerne som fan.

Trin 4

Angiv, at oplysninger, der leveres på din Facebook-fanside af tredjeparter, ikke er dit ansvar, og at enhver, der sender indhold til din fanside, er eneansvarlig for deres eget indhold.

Trin 5

Tak ejeren eller emnet på din Facebook-fanside. Giv besøgende besked om, at de skal respektere ejerens rettigheder og kun sende indhold, der ikke er beskyttet i henhold til ophavsretsloven.

Kladder til standard lovligt sprog på kedelpladen nederst i din ansvarsfraskrivelse, herunder et valg af mødestedsklausul og en generel ansvarsfraskrivelse for alle oplysninger, der er offentliggjort på fansiden. Få en advokat til at gennemgå din ansvarsfraskrivelse for gyldighed inden for din jurisdiktion.