MacOS Sierra 10.12.3 Opdateret udgivet

Apple har udgivet MacOS Sierra 10.12.3 opdatering til alle Mac-brugere, der kører Sierra-operativsystemet. Opdateringen af ​​systemsoftwaren sigter på at forbedre stabiliteten og sikkerheden på Mac'en og anbefales derfor for alle brugere at installere på deres kompatible hardware.

Separat har Apple også frigivet softwareopdateringer til iOS 10.2.1, tvOS 10.1.1 og watchOS 3.1.3 samt mindre softwareopdateringer til rådighed for brugere af Mac OS X El Capitan, Yosemite og Mavericks.


Større reparationer i MacOS Sierra 10.12.3 omfatter adressering af nogle PDF-dokumenter, en løsning på problemer med nogle digitale kameraer, der importerer evner og en løsning på forskellige grafiske problemer for den nyere model MacBook Pro-hardware. Andre mindre fejlrettelser og sikkerhedsforbedringer er sandsynligvis inkluderet.

Sådan installeres MacOS 10.12.3 Update

Sørg for at sikkerhedskopiere din Mac, før du installerer systemopdatering. Time Machine gør det nemt at sikkerhedskopiere, og det anbefales at springe over en sikkerhedskopi, før du installerer systemopdateringer.

  1. Gå til Apple-menuen og vælg "App Store", og gå derefter til "Opdateringer" sektionen
  2. Vælg "Opdater" ved siden af ​​macOS Sierra 10.12.3 og lad downloaden begynde

Mac'en skal til sidst genstarte for at fuldføre softwareopdateringen.

MacOS Sierra 10.12.3 Combo Update Links

Mac-brugere kan også vælge at installere macOS 10.12.3 med en kombinationsopdatering ved hjælp af disse instruktioner her, hvis det ønskes, de individuelle pakkeopdateringer til Mac OS 10.12.3 Sierra er placeret her:

  • Combo Update
  • Standard opdatering

MacOS Sierra 10.12.3 Release Notes

Udgivelsesnotaterne, der følger med Mac OS 10.12.3, er som følger:

MacOS Sierra 10.12.3 Update forbedrer stabiliteten og sikkerheden på din Mac, og anbefales til alle brugere.

Denne opdatering:

- Forbedrer automatisk grafikskift på MacBook Pro (15-tommer, oktober 2016).

- Løser grafiske problemer, mens kodning af Adobe Premiere Pro-projekter på MacBook Pro med Touch Bar (13- og 15-tommer, oktober 2016).

- Løser et problem, der forhindrede søgning af scannede PDF-dokumenter i Preview.

- Løser et kompatibilitetsproblem med PDF-dokumenter, der eksporteres med kryptering aktiveret.

- Løser et problem, der forhindrede nogle tredjepartsprogrammer i korrekt import af billeder fra digitale kameraer.

Virksomhedsindhold: Løser et problem, hvor netværk eller cachelagrede brugerkonti (f.eks. Active Directory-konti) ved hjælp af maxFailedLoginAttempts adgangskodepolitik blev deaktiveret.

Til iPhone og iPad brugere er iOS 10.2.1 tilgængelig til download, og Apple Watch og Apple TV har også tilgængelige opdateringer.

Har du installeret Mac OS 10.12.3 endnu? Bemærk eventuelle særlige forbedringer eller problemer? Lad os vide din oplevelse kommentarerne nedenfor.