Hvordan konverterer jeg DXF til DWG?

DXF-containeren (Drawing Exchange Format-fil) er en meget almindelig filtype udviklet af AutoDesk og brugt i AutoCAD-pakken med designsoftware. Formatet er ASCII-baseret, hvilket gør det kompatibelt med en bred vifte af formater. DWG (AutoCAD Drawing Database File) er det proprietære format til AutoCAD-dokumenter og er kompatibelt med alle versioner af AutoCAD-softwaren. Den nemmeste måde at konvertere mellem de to formater er ved hjælp af et konverteringsprogram, der kan downloades.

Trin 1

Åbn en webbrowser, såsom Apple Safari eller Mozilla Firefox.

Trin 2

Naviger til et sted, der giver dig mulighed for at downloade en DXF til DWG-konverter. Du kan finde et link til tre populære muligheder i Ressourcer.

Trin 3

Download softwaren. Find om muligt en prøveversion af softwaren for at sikre, at programmet er kompatibelt med din computer.

Trin 4

Installer softwaren. Du skal muligvis acceptere en brugers aftale, før installationen er afsluttet.

Trin 5

Kør softwaren, og find knappen "Upload" eller "Vælg fil". Find den DXF-fil, du vil konvertere på din harddisk, og tryk på "Enter" for at vælge den.

Trin 6

Vælg "DXF" som din inputfiltype.

Trin 7

Vælg "DWG" som dit outputfilformat.

Tryk på "Konverter" eller "Start" for at starte konverteringen. Når den er afsluttet, vises DWG-filen i konverteringssoftwarens filmapper.