Apple Education Event planlagt til 19 januar i NYC

Apple har sendt pressemeddelelser til en "uddannelsesmeddelelse" planlagt til 19 januar på Guggenheim Museum i New York City. Ifølge AllThingsD vil eventet sandsynligvis fokusere på at bringe iBooks til uddannelsesmarkedet og muligvis have bånd til iTunes U:

Detaljer ud over det er slanke, selvom vi får at vide, at dette er en indsats, hvor Jobs havde været involveret i månederne før hans død. Det kan betyde, at det er lærebøgerne på iPads, planlægger, at Jobs berømt diskuteret med biograf Walter Isaacson. Foxs Clayton Morris hører noget lignende.
Håndbogen markedet er helt sikkert moden til digital forstyrrelse, men de spillere, der har fundet sted indtil videre, pumper i meget kontanter med lidt at vise for det.

I øjeblikket er ingen større lærebog udgivere partner med Apples iBooks på nogen væsentlig måde. iTunes U tilbyder en bred vifte af gratis college-niveau videokurser fra topuniversiteter, herunder Stanford Universitys populære Developing Apps til iOS 5 og iPhone Programmering kurser.

Det forventes ikke, at den kommende begivenhed skal indeholde nye hardwaremeddelelser, selv om iPad 3 forventes lanceret så snart som i marts.

Opdatering: New York Times rapporterer, at arrangementet faktisk vil fokusere på lærebøger:

Arrangementet vil fremvise et nyt skub fra Apple i den digitale lærebogvirksomhed, men vil ikke indeholde nye enheder, ifølge en person i nærheden af ​​virksomheden, som ikke ønskede at blive identificeret, og talte om det, før det skete.

Disse bogbøger vil sandsynligvis blive tilbudt på iBooks platformen til iOS.