Sådan bruges Voicemail Transcripts på iPhone

IPhone har nu en glimrende evne til at transkribe voicemails, der giver brugerne en transkription af, hvad som helst voicemail er blevet efterladt på enheden. Voicemail transkriptionerne sker automatisk, lytter til dine voicemails og transkriberer dem automatisk til tekst, så du kan læse.

Voicemail transcripts-funktionen er fantastisk og giver en hurtig og effektiv måde at tjekke din iPhone-voicemail på uden at skulle rent faktisk lytte til en besked, hvilket gør det mere nyttigt at sende et opkald til voicemail og lettere at scanne gennem voicemails for at se om der er noget vigtig, handlebar, værd at lytte til, markere som læst eller endda svare på eller ej.


Bemærk, at Voicemail Transcription for iPhone for øjeblikket er i beta, og som følge heraf kan det være varierende grader af nøjagtige eller nyttige, men det er ikke desto mindre værd at prøve. Du skal bruge en iPhone med en operatør, der understøtter visuel voicemail aktiveret, og du skal bruge en moderne version af iOS for at have denne funktion. Noget over iOS 10.0 understøtter Voicemail Transcripts-funktionen til iPhone, forudsat at der også findes visuel voicemail.

Sådan ses og læser Voicemail Transcriptions på iPhone

  1. Åbn telefonappen på iPhone og tryk derefter på knappen "Voicemail"
  2. Tryk direkte på en voicemail, der er blevet overladt til telefonen
  3. Voicemail-transkriptionen vil blive vist på skærmen, hvis det er relevant:

I bunden af ​​voicemail transkriptet vil du se et lysegrå lille skrift spørgsmål spørger "Var denne transkription nyttig eller ikke nyttig?" - du kan trykke på de små små mikroblå tekstforbindelser for at give feedback til Apple om funktionen.

Voicemail Transcription Ikke tilgængelig?

Hvis telefonsvareren ikke har en transkription tilgængelig, viser teksten "Transskription ikke tilgængelig" snarere end en transkription af tekst fra voicemailen selv.

Du kan muligvis se beskeden om transkription, der ikke er tilgængelig, hvis voicemailen lige var tilbage og ikke har haft tid til at blive transkriberet, hvis transkriptionstjenesten er nede, eller hvis voicemailen er fuldstændig uigenkendelig og umulig at omdanne til transkriptionstekst, en situation der kan forekomme med modtagelse af ringere mobiltelefoner eller generelt uensiske voicemails.

Der er i øjeblikket ingen mulighed for at deaktivere voicemail-transkription, så hvis du ikke kan lide funktionen, eller du ikke bruger den, eller finder den utilstrækkelig eller uhensigtsmæssig, eller du ikke vil have tjenesten lyttet og transkribere dine voicemails, der er ingen mulighed for at fravælge funktionen i øjeblikket. Hvis du sletter en voicemail fra iPhone, fjernes også voicemail-transkriptionen.

Dette er en fantastisk funktion til at parre med dette trick til at optage iPhoneopkald ved at ringe til voicemail, da det vil transkribe dit opkald optagelse (husk at få tilladelse, før du optager et opkald, kontroller dine relevante love osv.).

Enhver transkriberet voicemail kan gemmes eller deles som normalt, transkriptionen har ingen indflydelse på selve voicemail-lyden. Du kan også dele selve transkriptionsteksten selv ved at kopiere teksten på samme måde som du ville have en anden tekst i iOS med et tryk og hold.

Hvordan kan du lide den nye voicemail transkription funktion? Lad os vide i kommentarerne.