Avaya telefoninstruktioner

Avaya har specialiseret sig i forretningskommunikationssystemer. Deres produkter og tjenester er hovedsageligt skabt til små og mellemstore virksomheder, der har brug for netværkssupport og professionelle telefontjenester. De fleste af deres telefoner har digitale skærme og displayikoner til flere grundlæggende funktioner, herunder menuen, kontakter, lydløs, hold og genopkaldsknapper. For at lære mere om din telefon, skal du se i menuen, grundlæggende funktioner og instruktioner i brugervejledningen.

Menu

Ifølge Avaya-webstedet inkluderer menuen telefonindstillinger, opsætning af opkaldslog, sprogvisning, netværksindstillinger og aflogning. Menuen indeholder også seks underkategorier: opkaldsindstillinger, applikationer, avancerede indstillinger, netværksoplysninger, log ud og skærm / lyd. For eksempel kan du under opkaldsindstillinger få adgang til visuel alarmering, slå indgående opkald til eller fra og indstille din genopkaldsknap. De avancerede indstillinger giver dig mulighed for at oprette en backup / gendannelsesfilserver, styre håndsættet, headsettet og højttalerapplikationerne og vise sprog. Netværksinformationsindstillingen viser dine IP-parametre og servicekvalitetsapplikationer.

Grundlæggende funktioner

Ifølge webstedet Phones Manual Online har de fleste Avaya-telefoner disse grundlæggende knapfunktioner: en tastatur, genopkald, drop, lydstyrkekontrol, konference, højttaler, hold, overfør, lydløs og telefon / afslut. De fleste af disse funktioner forklarer sig selv, men der er nogle funktioner, der skal forklares. For eksempel giver konferenceknappen dig mulighed for at oprette konferenceopkald med flere personer. Disse telefoner inkluderer også en headsetindikator, headset, headsetstik og lydløs indikator. Headsetindikatoren har et lys, der tændes, når headsettet er tilsluttet til headsetstikket.

Andre instruktioner

Ifølge Avayas websted har brugervejledningen til deres nuværende kontortelefoner grundlæggende instruktioner til at besvare og foretage opkald, oprette og få adgang til din kontaktliste, bruge en opkaldslog, overføre og videresende opkald og opsætte konferenceopkald. Hvis du f.eks. Vil besvare opkald og foretage opkald, skal du trykke på opkalds- / linjeknappen, når den blinker grønt for indgående opkald og løfte håndsættet og ringe til telefonnummeret. For at tilføje en ny kontakt skal du trykke på kontaktpersonknappen og derefter trykke på flere og nye taster. Når du er bedt om det, skal du tilføje dine nye kontaktoplysninger. For at få adgang til din kontaktliste skal du trykke på kontaktknappen og vælge det telefonnummer, du vil ringe til.

For at få adgang til din opkaldslog skal du trykke på opkaldslogknappen og derefter rulle, indtil du finder den person eller det nummer, du vil ringe til. For at overføre opkald skal du trykke på knappen Opkald til overførsel, ringe til det relevante telefonnummer og derefter trykke på knappen Opkald til overførsel igen for at gennemføre overførslen. For at viderestille opkald skal du trykke på viderestillingsknappen og derefter indtaste viderestillingsnummeret, når du bliver bedt om det. For at foretage konferenceopkald skal du trykke på konferenceknappen, ringe til telefonnummeret og derefter trykke på konferenceknappen igen.