Sådan slettes Windows-hjemmenetværk og starter forfra

Netværk på dine pc-enheder kan i høj grad udvide deres muligheder og brugervenlighed. Men mens oprettelse og tilslutning til et Windows-netværk er blevet meget lettere i løbet af de sidste par år, vil du sandsynligvis opdage, at hvis du ikke længere vil have et netværk, du oprettede, er trinene til at slette det betydeligt mindre indlysende. Heldigvis er det ikke for svært på Windows Vista eller Windows 7, når du kender trinnene.

Sletning af netværket

Trin 1

Log ind på din computer som administrator, og klik på knappen Start.

Trin 2

Klik på "Kontrolpanel." Klik på kategoriknappen under "viewby" i øverste højre hjørne af din skærm. Klik på "Klassisk visning" i Windows Vista eller "Store ikoner" i Windows 7.

Trin 3

Klik på "Netværks- og delingscenter" fra de viste ikoner. Klik på "Tilpas" i Windows Vista eller klik på "Administrer trådløse netværk", til venstre i Windows 7.

Klik på "Tilpas" i Windows Vista, og klik derefter på "Flet eller slet netværksplacering." Fremhæv det netværk, du vil fjerne, og klik på "Slet". I Windows 7 skal du højreklikke på det netværk, du vil fjerne, og klikke på "Fjern netværk."

Start af et nyt netværk

Trin 1

Gå til "Netværks- og delingscenter" ved at klikke på Start og derefter på kontrolpanelet. Klik på "Viewby" og klik på "Klassiske ikoner" i Windows Vista eller "Store ikoner" i Windows 7. Klik på "Netværks- og delingscenter."

Trin 2

Klik på "Opret en ny forbindelse eller et nyt netværk" i afsnittet "Skift dine netværksindstillinger". Klik på "Opret et nyt netværk" og sørg for, at alle enheder - printere, computere osv. - som du vil være på netværket i øjeblikket er tændt. Klik på "Næste".

Vælg din router eller anden enhed, du vil oprette netværk på listen, klik på "næste" og følg instruktionerne.