Sådan laver du dine egne handlinger Genafspilningskoder på en DS

Elementer, du har brug for

  • Nintendo DS eller DS Lite

  • DS-spil

  • Datel Action Replay, installations-cd og USB-kabel

Action Replay-systemerne er enkle og effektive måder at tilføje snydekoder til spil, der ikke har nogen. Disse koder gør spillet nemmere at spille. Mange af disse koder er tilgængelige på Internettet og er nemme at tilføje til dit Action Replay-system ved hjælp af den intuitive software. Således kan du oprette dine egne brugerdefinerede kodebatcher. Du kan derefter ændre spillet til at gøre næsten alt, hvad du vil have det til.

Tilføjelse af koder

Sæt USB-kablet i Action Replay-enheden og i en åben USB-port på din computer. Hvis computeren beder dig om at installere drivere, skal du lukke og ignorere denne meddelelse.

Indsæt Action Replay-disken i cd-drevet, og installer softwaren. Følg vejledningen på skærmen for at installere softwaren. Hvis du allerede har installeret softwaren, skal du springe dette trin over.

Start Code Manager-softwaren.

Klik på "Softwareopdatering" for at installere eventuelle ændringer og bringe dig til den nyeste version af softwaren. Klik på "Ja" for at downloade opdateringen.

Opret en ny kodeliste ved at klikke på knappen "Ny kodeliste". Find det spil, du skal spille i "Mine abonnementer", og træk og slip det derefter på din kodeliste.

Højreklik på spiltitlen, og vælg "Tilføj nyt snyde." Et vindue med snydedetaljer vises.

Find og indtast nogle koder til dit spil (se afsnittet Ressourcer). Kopier og indsæt disse koder i vinduet "Cheat Details", og giv det derefter et navn, du vil huske.

Brug af koder

Indsæt Action Replay i DS-konsollen, og tænd den.

Tryk på knappen "Indstillinger" med din stylus. Det er en blå knap med en skruenøgle på.

Brug Directional Pad til at vælge de koder, du vil spille dit spil med. Tænd og sluk dem med "A" og "B." Når du er færdig, skal du trykke på "Gå" på berøringsskærmen.

Fjern Action Replay, og indsæt det spil, du skal spille, når du bliver bedt om det. Dit spil starter med de koder, der er forudindlæst i det.

Tips

Action Replay-enheder har et internt flashdrev og begrænset lagerplads. Det kan være en god idé at rydde hukommelsen med jævne mellemrum for at tilføje mere plads til enheden.

Programmeringskoder er en vanskelig og tidskrævende proces, og de fleste er allerede tilgængelige online. Den bedste måde at programmere dem på er med trænerværktøjssættet (se afsnittet Ressourcer).

Advarsler

Action Replay-enheden er ikke officielt godkendt af Nintendo, og brug kan forårsage permanent skade på dine gemte filer.

Action Replay-enheder, der er kompatible med DS og DS Lite, er ikke kompatible med den nye DSi.