Sådan åbnes en beskadiget PDF-fil

De fleste elektroniske dokumenter såsom softwaremanualer, hardwaremanualer og e-bøger kommer i PDF-format (Portable Document Format). Hvis din PDF-læser viser en fejl i stedet for at åbne en PDF-fil, er chancerne for, at filen er beskadiget. En beskadiget PDF-fil skal rettes ved hjælp af et tredjepartsgendannelsesprogram, før du kan åbne den i din PDF-læser.

Avanceret PDF-reparation

Trin 1

Download avanceret PDF-reparation. Efter download, klik på "Åbn" og følg instruktionerne på skærmen for at installere Advanced PDF Repair.

Trin 2

Klik på "Start", klik på "Alle programmer", klik på "Avanceret PDF-reparation" og klik derefter på "APDFR" for at åbne "Avanceret PDF-reparation."

Trin 3

Klik på knappen Gennemse ved siden af ​​"Vælg PDF" -feltfeltet for at vælge den beskadigede PDF-fil.

Trin 4

Vælg et sted for at gemme den reparerede PDF-fil ved at klikke på knappen Gennemse ved siden af ​​feltet "Output fast fil".

Klik på "Start reparation" for at rette den beskadigede PDF-fil. Efter reparation skal du gå til det sted, hvor du gemte den reparerede PDF-fil, og dobbeltklikke på den for at åbne PDF-filen i din PDF-læser.

Kerne til PDF-reparation

Trin 1

Download "Kernel til PDF-reparation." Klik på "Åbn" efter download, og følg instruktionerne på skærmen for at installere Kernel til PDF-reparation.

Trin 2

Åbn kerne til PDF-reparation. For at gøre dette skal du klikke på "Start", klikke på "Alle programmer" og derefter klikke på "Kernel for PDF Repair."

Trin 3

Klik på "Vælg fil (er)" for at vælge den beskadigede PDF-fil.

Klik på "Reparer", og angiv derefter et sted for at gemme den reparerede PDF-fil. Klik på “OK” for at reparere den beskadigede PDF-fil. Efter reparation skal du gå til det sted, hvor du gemte den reparerede PDF-fil, og dobbeltklikke på den for at åbne PDF-filen i din PDF-læser.

Gendannelse til PDF

Trin 1

Download "Gendannelse til PDF" (se afsnittet Ressource). Efter download, klik på "Åbn" og følg instruktionerne på skærmen for at installere "Recovery for PDF."

Trin 2

Åbn "Gendannelse til PDF." For at gøre det skal du klikke på "Start", klikke på "Office Recovery" og derefter klikke på "Recovery for PDF."

Trin 3

Klik på knappen mærket "Recovery", vælg den beskadigede PDF-fil, og klik på "Next".

Angiv et sted for at gemme den reparerede PDF-fil på følgende skærmbillede, og klik på "Start" for at reparere den beskadigede PDF-fil. Efter reparation skal du gå til det sted, hvor du gemte den reparerede PDF-fil, og dobbeltklikke på den for at åbne PDF-filen i din PDF-læser.