iPhone 5 Lanceringsdato 15. oktober iCloud & IOS 5 den 10. oktober?

Hvem er bedre at spille den potentielle lanceringsdato for iPhone 5 end en leder af et førende teleselskab? Det er netop, hvad Stéphane Richard, administrerende direktør for France Telecom synes at have gjort på en konference i Frankrig i dag med følgende:

"Hvis jeg tror, ​​hvad vi har hørt, er iPhone 5 ud 15. oktober"

Hvis man antager en tilsvarende amerikansk lancering, kan den amerikanske udgivelsesdato være 14. oktober. Dette lille citat kommer fra Mac4ver, hvor det formentlig blev overhørt, uanset hvor mange publikum der deltog i BFM Business-konferencen.

15. oktober (eller 14) stemmer godt overens med tidligere rapporter om udgivelsen i midten af ​​oktober, men det er også muligt, at France Telecom CEO kun gentager spekulation fra nyhedsbureauer.

Apple udsender typisk ny software inden lanceringen af ​​ny iOS-hardware, så ovennævnte dato svarer godt til nogle separate oplysninger om iOS 5.

iOS 5 & iCloud at ankomme den 10. oktober?

Separat har AppleInsider lært, at AppleCare-specialister forudser en betydelig stigning i opkaldsvolumen relateret til iOS, muligvis i afventning af iCloud og iOS. Dette svarer til et tip, vi modtog tidligere i måneden, at Apple har rammet op med at ansætte på callcentre for iCloud- og IOS-specialister.

Apple har kun nævnt 'Fall' som en vag iOS 5 udgivelsesdato, men nye oplysninger peger på en GM-bygning, der ankommer i slutningen af ​​måneden til en lancering tidligt i oktober.