Juster lydstyrkeniveauet for turn-by-turn-retninger i Maps til iPhone

At have rundsving-for-sving retninger lige i lommen med en iPhone er nemt en af ​​de mest nyttige funktioner i Maps-appen til iOS. Navigationsassistenten får dig næsten hvor som helst du skal gå uden at skulle se på telefonens skærm. Alt du skal gøre er at lytte til vejledningen. Det er her, hvor dette tip kommer i spil, fordi nogle brugere har problemer med at høre lydstyrken på turn-by-turn-kortlægningsfunktionen, eller de kan finde det for højt i nogle situationer.

Du behøver ikke bekymre dig, du kan hurtigt vælge standard lydstyrkeniveau for retningsvinklen ved at justere et indstillingsvælge, så du behøver ikke at tænke over, hvor de bredere sideknappens lydstyrkekontroller er indstillet for at høre retninger.

Sådan indstilles lydstyrkeniveauet for drejning ved at dreje rutevejledning i Apple Maps til iOS

Indstil dette en gang og glem det:

  1. Åbn appen Settings på iPhone og find "Maps"
  2. Vælg det ønskede lydniveau, der findes under "Navigation Voice Volume"
    • Ingen stemme - helt dæmp, giver visuelle signaler kun til vejledning - anbefales ikke til bilbrug
    • Lavt volumen - stille og kan være svært at høre, anbefales kun, hvis du har nogen, der sover i bilen
    • Normal volumen - standardvalg
    • Højt lydstyrke - anbefales til kørsel, især hvis du har problemer med at høre lyden, eller hvis bilen ikke er velisoleret til vejstøj og lyd

Indstillingen "Høj lydstyrke" anbefales, fordi det er langt det nemmeste at høre, da det i bund og grund spiller lydstyrken ved iPhone's maksimale lydstyrkeudgang. Dette er særligt nyttigt, hvis du har tendens til at holde iPhone i en bilkopholder rundt midtkonsollen og vil have lyden let at høre. Lydstyrkekontrollerne gælder også for vandreretninger, selvom de højere indstillinger naturligvis vil sende navigationen til alle omkring dig.

Bemærk, at hvis du bruger en Bluetooth-forbindelse eller AUX-port til at forbinde iPhone til bilstereo, er disse lydstyrkekontroller for det meste irrelevante, da sving-for-stemme-afspilningen afspilles over de generelle bilhøjttalere. I så fald skal du justere lydstyrken op til det rette niveau på højttalerne, og du bør være god at gå.