Sådan opdateres en BD-HP20

BD-HP20 er en Blu-ray-afspiller produceret af Sharp. Hvis du ejer denne Blu-ray-afspiller, har du muligvis bemærket, at afspilleren udviser problemer med bestemte filmtitler, herunder "WALL-E", "Sleeping Beauty" og "The Full Monty." Sharp har løst disse problemer med en firmwareopdatering. Firmwareopdateringen kan downloades fra internettet og overføres til BD-HP20 ved hjælp af et USB-flashdrev, og når proceduren er udført, løses problemet permanent.

Trin 1

Klik på linket "Ressource" for at downloade Sharp BD-HP20 firmwareopdatering til din computer. Gem filen på skrivebordet.

Trin 2

Højreklik på filen "DVD_SOFT_HP20U_HU9071500.ZIP" på skrivebordet, og vælg "Uddrag" for at pakke indholdet af arkivet ud. Inde i arkivet er filen "HP20U118.RVP."

Trin 3

Indsæt USB-flashdrevet i din computer. Klik på Start-knappen, og klik derefter på "Computer".

Trin 4

Dobbeltklik på ikonet til dit USB-flashdrev. Flyt filen "HP20U118.RVP" til flashdrevet, og klik derefter på knappen "Tilbage" øverst i Windows Stifinder.

Trin 5

Højreklik på ikonet for USB-flashdrevet, og vælg "Skub ud". Fjern drevet fra din computer, når meddelelsesområdet viser en meddelelse, der informerer dig om, at det er sikkert at gøre det.

Trin 6

Find USB-porten mærket "SERVICE" på bagsiden af ​​Sharp BD-HP20, og isæt USB-flashdrevet.

Trin 7

Tænd dit fjernsyn og Blu-ray-afspiller.

Trin 8

Tryk på "Setup" -knappen på Sharp BD-HP20 fjernbetjeningen. Brug pileknapperne og skærmvisningen til at markere "Indstillinger" og tryk derefter på "Enter" -knappen.

Trin 9

Fremhæv "Softwareopdatering", og tryk derefter på "Enter" -knappen.

Trin 10

Indtast den firecifrede adgangskode, som du valgte, da du opsatte BD-HP20, og tryk på "Enter" -knappen.

Trin 11

Tryk på "Enter" -knappen for at få BD-HP20 til at scanne USB-flashdrevet til firmwareopdatering.

Fremhæv "Ja" og tryk på "Enter" -knappen for at udføre firmwareopdateringen. Mens opdateringen er i gang, skal du ikke slukke for BD-HP20 eller fjerne USB-flashdrevet. BD-HP20 genstarter automatisk, når firmwareopdateringen er afsluttet. Du kan derefter fjerne flashdrevet og genoptage ved hjælp af Blu-ray-afspilleren.