Sådan logger du på et delt netværksdrev

Hvis du har flere computere i dit hjem, gør Windows 7 det nemt at dele filer og mapper i et hjemmenetværk. Selvom tidligere versioner af Windows tillod dig at oprette et lokalt netværk, giver Windows 7 adgang til dine delte filer og mapper så simpelt som et par museklik. Når du har oprettet et hjemmenetværk, kan andre i dit hjem få adgang til, kopiere og endda åbne filerne i dine delte mapper. Oprettelse af forbindelse til en delt mappe via netværket er en opgave, som næsten alle kan udføre.

Trin 1

Højreklik på Windows "Start" -knappen, og klik derefter på "Åbn Windows Stifinder" på pop op-listen.

Trin 2

Rul til og klik på linket "Netværk" i venstre side af vinduet. Vent på, at Windows indlæser de lokale netværksoplysninger og opretter en liste over computere på hjemmenetværket.

Trin 3

Klik på ikonet for den netværkscomputer, der har den delte mappe, du vil have adgang til.

Gå til den delte mappe, og klik på dens navn for at åbne den. Indtast et brugernavn og en adgangskode, hvis du bliver bedt om det, og tryk på "Enter" -tasten. I de fleste tilfælde er du ikke forpligtet til at indtaste et brugernavn og en adgangskode for at logge ind på en delt mappe. En bruger kan dog vælge at begrænse adgangen til bestemte delte mapper og dermed skabe behovet for at indtaste et brugernavn og en adgangskode.