Sådan ændres XBox 360 DVD-drevnøglen

Elementer, du har brug for

  • Lang, tynd pind

  • Torx skruetrækker

  • Stjerneskruetrækker

  • Udskiftning DVD-drev

Xbox 360 er designet således, at DVD-drevet, der bruges til at afspille spildiske, kun fungerer med den bestemte spilkonsol, det er installeret i. Udskiftning af et defekt DVD-drev med et erstatnings-DVD-drev fungerer ikke, da udskiftningen har en anden DVD drevnøgle, som spilkonsollen ikke accepterer. Ændring af dvd-drevnøglen på et dvd-drev gør det muligt at genkende det og arbejde med Xbox 360 og sparer omkostningerne ved en dyr reparation. Forsøg ikke at ændre DVD-drevnøglen, hvis du er ubehagelig med at fjerne DVD-drevet fra Xbox 360 eller installere et DVD-drev i en computer.

Fjernelse af DVD-drevet fra Xbox 360

Fjern alle kabler, der er tilsluttet Xbox 360, og læg den vandret ned på et bord. Klem den venstre side af toppen af ​​frontpladen med den ene hånd, mens du lægger to fingre på den anden hånd inde i USB-døren i bunden af ​​frontpladen. Løft op på USB-døren, mens du trækker i toppen af ​​frontpladen for at fjerne den fra Xbox 360-sagen.

Skub Xbox 360s højre sidepanel ind. Sæt den lange, tynde pind mellem sidepanelet og kabinettet, og løsn de fire klip, der holder det indvendige stykke grå plastik i kassen. Tryk på tænd / sluk-knappen på forsiden af ​​Xbox, og løsn de fire klip, der holder det indvendige stykke grå plastik, der er i venstre side af sagen på samme måde som hvad der blev gjort på højre side.

Vend Xbox 360 og placer den med forsiden ned på bordet. Løft kabinets nederste hylde op, og fjern alle skruerne indeni ved hjælp af Torx-skruetrækker. Sæt Xbox 360 tilbage i lodret position på bordet. Løft op på toppen af ​​sagen for at fjerne sagen fra bunden. Læg det til side. Træk de to sidepaneler af, og læg dem til side. Træk bagpanelet af og læg det til side.

Fjern de fire skruer, der holder DVD-drevet i bunden af ​​kassen ved hjælp af stjerneskruetrækkeren. Tag DVD-drevet op, og hold det over bundkassen. Træk strømstikket ud af DVD-drevets bagside ved at klemme begge sider af stikket og trække det lige ud. Klem begge sider af båndkablet fastgjort til DVD-drevet, og træk det lige ud. Tag DVD-drevet over til computeren.

Ændring af DVD-drevnøglen

Sluk for computeren. Fjern strømstikket fra stikket på computeren. Åbn computerens kasse. Sæt Xbox 360 DVD-drevet i en af ​​de tomme DVD-bugter på computeren. Sæt strømstikket inde fra drevrummet til strømstikket på DVD-drevet. Fastgør båndkablet fra indersiden af ​​drevrummet til stikket på DVD-drevet. Luk computerens kabinet, og tænd computeren.

Download og installer 360 Firmware Toolbox-programmet til computerens skrivebord (se link i Ressourcer). Genstart computeren, når installationen er afsluttet. Kør programmet 360 Firmware Toolbox.

Vælg "Tools", "Direct Drive Dump" og derefter "Raw Dump" fra det vindue, der vises. Navngiv den fil, der skal laves til "OriginalXbox" i den åbne kolonne ved siden af ​​"Navn." Klik på knappen "Gem" for at gemme "OriginalXbox" -filen på computerens harddisk.

Klik på "Nej", når vinduet dukker op for at spørge, om du vil se filen. Afslut 360-programmet, sluk for computeren, og åbn sagen. Udskift Xbox 360 DVD-drevet med det nye DVD-drev, og slut forbindelserne til det nye DVD-drev. Åbn DVD-bakken, og læg en Xbox 360-spildisk på diskbakken. Luk diskskuffen, og tænd computeren igen.

Kør programmet 360 Firmware Toolbox, og gentag processen med at gemme filen fra det nye DVD-drev. Navngiv denne fil "ReplacementXBox." Klik på "Ja", når vinduet vises for at spørge, om du vil se filen. Vælg "Værktøjer" og derefter "Spoof Firmware" fra 360 Firmware Toolbox-programmets Filer-menu. Vælg den seneste version af Firmware, der er anført i kolonnen i det vindue, der vises. Klik på knappen "Anvend spoof" nederst i vinduet. Vælg "Værktøjer", derefter "Smart Hack Patcher", og klik på "OK" i det vindue, der vises. Navngiv den fil, du er ved at lave "Endelig" i kolonnen "Navn" i det vindue, der vises. Klik på knappen "Generer fil". Klik på "Nej", når du bliver spurgt i et nyt vindue, om du vil se den fil, der er genereret.

Tryk på knappen "Gennemse" på programmet 360 Firmware Toolbox. Naviger i det vindue, der vises til "OriginalXbox" -filen på computerens harddisk. Fremhæv "OriginalXbox" -filen, og klik på knappen "Åbn" for at lukke vinduet og indlæse "OriginalXbox" -filen i 360 Firmware Toolbox-programmet.

Fremhæv kolonnen "Nøgleinformation @" i midten af ​​360 Firmware Toolbox-programmet. Kopier filens navn ved at trykke på "Control + C." Klik på knappen "Gennemse", og naviger i det vindue, der vises til "ReplacementXBox" -filen på computerens harddisk. Fremhæv "ReplacementXBox" -filen og klik på knappen "Åbn" i vinduet for at lukke vinduet og indlæse "OriginalXbox" -filen i 360 Firmware Toolbox-programmet.

Indsæt den gamle nøgle i vinduet "Nøgleinformation @" i 360 Firmware Toolbox-programmet ved at trykke på "Control + V". Tryk på "Erstat nøgle" -knappen på 360 Firmware Toolbox-programmet for at opdatere firmwaren til det nye DVD-drev.

Gå til "Værktøjer", derefter "Direkte drev-flash", derefter "Differential flash-patch", og vælg navnet på det nye DVD-drev i kolonnen i midten af ​​360 Firmware Toolbox-programmet. Klik på knappen "Læs drev og registrer forskelle". Vælg "Nej", når du bliver spurgt, om du vil holde tasterne fra drevet. Klik på "Start blinkende" i det nye vindue, der vises. Vælg "Flash-tilstand" og klik på "OK". Afslut programmet 360 Firmware Toolbox. Sluk for computeren.

Frakobl alle forbindelser fra computeren til det nye DVD-drev. Luk computerens kabinet. Sæt det nye DVD-drev på Xbox 360 i stedet for det originale DVD-drev. Saml Xbox 360 igen. Tilslut alle kablerne til Xbox 360, tænd den, og brug den nye dvd, der nu er inde i den, med den ændrede DVD-nøgle, der lader den arbejde med spilkonsollen.

Tips

En antistatisk rem forhindrer statisk elektricitet i at beskadige de interne komponenter i Xbox 360.

Advarsler

Xbox 360's garanti bortfalder, hvis Xbox åbnes af ejeren.