En fantastisk 1984 Macintosh Bygget fra LEGO Blocks Doubles som iPad Stand

For 30 år siden i dag afslørede Steve Jobs den allerførste Macintosh, og resten, som de siger, er historie. Hvis du leder efter en unik måde at fejre 30 års jubilæum af den elskede Mac, hvorfor ikke tag en bunke LEGO klodser og bygg din helt egen Macintosh 128k, der sker med at fordoble som helt brugbar iPadholder og stativ?

At opbygge en retro Macintosh iPad ud af LEGO er bestemt mindre påtrængende end at udskære en egentlig gamle skole Mac kabinet for at skabe noget lignende. Plus det er LEGO, og hvilken jordisk menneske kan ikke lide en god undskyldning for at bygge noget med LEGO?

Desværre er der ikke nogen specifikke lister eller bygningsinstruktioner (for at du skal vende tilbage til denne lige så små miniature LEGO Mac Plus), men hvis du er dedikeret nok, kan du nok finde ud af en løsning ved at samle en enorm mængde af hvide LEGO-blokke og se videoen indlejret under et par dusin gange:

Oprettelsen og videoen, som faktisk ikke har noget at gøre med Mac-fødselsdagen overhovedet, er faktisk et kunstprojekt lavet af to designere. Vimeo-siden indeholder følgende billedtekst fra beslutningstagerne:

Jason Kinsella og Charlotte Bakken har genskabt en design klassiker med et moderne twist. Dette projekt er testamente for, hvordan et mærke undertiden kan bevæge sig i en fuld cirkel. Kinsella og Bakken (begge store fans af LEGO) lavede en skala model af 1984 klassiske Apple Macintosh. Så var de i stand til at indarbejde Apple iPad i designet med nogle få enkle justeringer af designet. Resultatet; et superkoldt udkig sted at docke iPad, læse avisen eller se en film.

Hoveder op til DesignMilk for den fantastiske find, som er så meget relevant i dag.

Forresten, hvis nogen kommer op med en walkthrough eller bygnings guide til at lave en af ​​disse uden en masse guesswork, så lad os vide.