Boost Mobil Vs. Cricket Cell Service

Boost Mobile og Cricket Wireless tilbyder begge forudbetalte cellulære tjenester, der tilbyder mange muligheder til en lav månedlig sats. Til gengæld for de lave brugsgebyrer skal abonnenter betale højere detailpriser for deres telefoner.

Funktioner

Både Boost og Cricket tilbyder trådløse tale-, tekst- og dataplaner over mobilnetværk. Boost tilbyder et større roamingnetværk, mens Crickets dækning er koncentreret om større byer med begrænset roamingevne.

Fordele

At få en mobiltelefon og panorere uden kreditkontrol er vigtig for nogle forbrugere. Begge luftfartsselskaber tilbyder kontraktfri planer, hvor manglende betaling simpelthen vil resultere i en serviceafbrydelse.

Overvejelser

Boost Mobile er en division af Sprint Nextel-konglomeratet, så du kan forvente god dækning på de fleste markeder store og små. Som med andre Sprint-mærker er roaming inkluderet i Boost Mobile-planer.

Typer

Boost og Cricket tilbyder begge en række telefonstile, herunder flip-telefoner og smartphones. Crickets planer er fokuseret på faste månedlige gebyrer, mens Boost tilbyder månedlige og pay-as-you-go planer.

Advarsel

Hvis du planlægger at bruge mange data eller sende et stort antal tekster, er en pay-as-you-go-plan muligvis ikke det bedste valg. I dette tilfælde skal du overveje en af ​​de forudbetalte månedlige planer, der tilbydes af Boost eller Cricket.