Liste over XM Comedy Comedians

XM Satellite Radio, der drives af Sirius XM Radio, er en af ​​to satellitradiotjenester, der sendes i USA og Canada - den anden er Sirius Satellite Radio - der leverer en bred vifte af radioprogrammering til et månedligt servicegebyr. XM Radio udsender tre store samtaleradioprogrammer, der indeholdt stand-up komikere og segmenter fra kunstnerens tidligere indspillede shows. I september 2001 blev Laugh USA introduceret efterfulgt af Blue Collar Radio i november 2008 og Raw Dog Comedy i januar 2004.

Grin USA

Laugh USA er en komediestation på XM Radio, der appellerer til mange smag. Kanalen har et stort udvalg af Amerikas mest populære og klassiske stand-up komikere, der giver afkald på bandeord og seksualitet for rene handlinger. Jerry Seinfeld, Bill Cosby, Jeff Foxworthy, Weird Al Yankovic og Jim Gaffigan nyder en kultlignende følge. Andre favoritter inkluderer komedie-elskede Dane Cook, George Carlin, Steven Wright, Bill Cosby og Monty Python samt klassiske kunstnere som Bob Newhart, Henny Youngman, Mel Brooks, Rodney Dangerfield og Abbot og Costello. De udsendte klip er korte segmenter fra komikernes rutine samt sit-in-interviews.

Blue Collar Radio

Blue Collar Radio er forbundet med Blue Collar Comedy-mærket, der blev berømt af den firkantede komedietruppe Jeff Foxworthy, Ron White, Bill Engvall og Larry the Cable Guy, som begyndte at turnere i januar 2000. Andre kunstnere inkluderer Reno Collier, Juston McKinney, Jamie Kaler og John Caparulo. Mens mere erfarne tegneserier altid er en god latter, viser Blue Collar Radio også en række kunstnere, der er nye i komediescenen. Et NASCAR Fans Show udsendes også på torsdage kl. 18 østlig tid og søndage ved middagstid og indeholder kommentarer til favoritkørere, kommende løb, sponsorer, træningskørsler og mere.

Raw Dog Comedy

Raw Dog er en ucensureret komediestation, der spiller stand-up komediehandlinger fra edgier tegneserier. Programmet udsendes på XM Satellite Radios kanal 150 og indeholder "Fredage med Jim Breuer" og "The Wise Guy Show". Komikere behandler åbent racere emner, såsom sex, stoffer og politik, der ikke er for den svage hjerter. Bandeord er nøglen til sjove klip fra tegneserierne Lewis Black, George Carlin, Dane Cook og Lisa Lampanelli, som vises dagligt sammen med en række regelmæssigt planlagte programmer. En munter kat, der kan forudsige dødsfald, charmerer publikum i "The Oscar the Cat Show." Jim Breuer, en komiker og skuespiller, der optrådte i filmen "Half Baked", er vært for "Fredage med Jim Breuer."