Sådan finder du hemmeligheder om mennesker, du kender

Stadig stigende mennesker stoler på deres personlige oplysninger til sociale netværkswebsteder og ikke kender de oplysninger, de giver, kan leve et eller andet sted på Internettet. For eksempel holder folk søgemaskiner, der inkluderer Pipl og Spokeo, detaljerede oplysninger om millioner af online-brugere. Med den rigtige beslutsomhed og onlineværktøjer kan du afdække tidligere ukendte fakta om mennesker, du kender.

Trin 1

Opbevar en journal elektronisk eller på papir i en notesbog. Du registrerer de oplysninger, fakta og hemmeligheder, du lærer om mennesker, du kender, i denne journal.

Trin 2

Brug en personsøgemaskine til at starte din søgning. Søgemaskinerne returnerer en side med resultater baseret på en persons navn. Mange gange vises gamle sociale netværksprofiler på listen. Gennemse resultaterne, hvilket er sværere med almindelige navne.

Trin 3

Gennemgå de sociale netværksprofiler for information. Folk sender undertiden beskeder til deres MySpace-, Facebook- og Twitter-konti, mens de er i en følelsesladet tilstand, og glemmer senere, at de har sendt denne besked. For eksempel bevarer Twitter en kopi af enhver offentlig besked, der sendes, selvom personen slettede den. Du kan muligvis finde en saftig hemmelighed, som nogen skulle dække over.

Trin 4

Udfør en baggrundskontrol af personen. Mange websteder annoncerer tjenester for at udføre grundlæggende til meget detaljerede baggrundskontroller af mennesker. De fleste tjenester opkræver et gebyr, så vær forberedt på at udbetale kontanter, hvis du bruger denne metode.

Søg efter personens navn i lokale retsfortegnelser. Stats-, amts- og byretter begynder at offentliggøre deres retsfortegnelser via Internettet. Nogle statslige domstolssystemer giver dig mulighed for at søge i flere amter ad gangen efter en persons navn. Hvis du finder et match, kan du få de grundlæggende oplysninger om retssagen, muligvis give dig nye oplysninger i din søgning.