Sådan tilføjes en Aux-input til en Tube Radio

Rørteknologi blev afløst af transistorteknologi i 1950'erne. Transistorer er mere pålidelige til de fleste applikationer. Men mange mennesker foretrækker lyden af ​​rørforstærkning. Hvis du har en vintage tube radio af denne grund, kan du nyde rørets varme og lyse tone. Hvis din rørradio ikke er udstyret med en ekstraindgang, kan du tilføje en selv for at føre højteknologisk lyd gennem rørene.

Trin 1

Tag stikket ud og demonter din radio. Skru bagpanelet af for at udsætte ledningerne og kredsløbet.

Trin 2

Rengør spidsen af ​​dit loddejern med en våd svamp. Tør med en tør bomuldsklud. Tænd for strygejernet, så det er klar til brug.

Trin 3

Sådan tilføjes en Aux-input til en Tube Radio

Find rørene i signalkæden. "Signalkæde" er et udtryk, der beskriver rækkefølgen af ​​komponenter i en lydenhed. Start ved strømforsyningen, og følg rækkefølgen af ​​komponenter, indtil du når rørene. Rørene er glasflasker, der er tilsluttet indersiden af ​​forstærkeren. Sæt et par latexhandsker og fjern alle vakuumrørene. Det er en god ide at fjerne rørene, mens du udfører ændringer, fordi de kan knuses, hvis de ved et uheld bankes eller rystes.

Trin 4

Afbryd forbindelsen mellem antenneindgangen og printkortet. Hvis dette er en ledningstilslutning, skal du klippe ledningen i midten. Hvis det er en loddeforbindelse, smeltes leddet med et rent loddejern. Tryk loddekolbespidsen forsigtigt over loddeforbindelsen, indtil der stiger røg fra den, og træk antennens inputstik forsigtigt væk fra kortet.

Trin 5

Tag hjælpestikkontakten ud af pakken. Strip enden af ​​jordledningen (sort ledning), der er forbundet med hjælpestikket, så ledningen udsættes for. Frakobl radioens jordledning og fjern enden. Lod den metalende af jordledningen til jordledningen, der løber fra radioens strømforsyning. Dyp loddekolbespidsen i loddet og tryk forsigtigt mod ledningen og på printkortet. Hvis du har en særlig gammel radio, kan kredsløbet være monteret på et messing-varmesprederkort. Hvis det er tilfældet, skal du dreje de eksponerede ledninger omkring hinanden og lodde dem på varmesprederpladen.

Trin 6

Strip enden af ​​strømledningen (rød), der er tilsluttet hjælpestikket. Lod det til strømforsyningens udgangsterminal placeret på siden af ​​strømforsyningen, under hunstikket, vendt mod printkortet.

Trin 7

Strip enden af ​​hjælpestikkens emote-ledning (gul) og lod den til det første rørstik langs, efter strømtransformatoren. Rørstikket er det plastikhus, som du fjernede røret fra. Det skrues typisk ind i radioens chassis. Dette sender aux-signalet gennem radioens forstærkningskredsløb.

Bor et hul foran radiochassiset, stort nok til, at aux-indgangsstikket kan stikke igennem. Brug en standard elektrisk boremaskine og 0,0984 tommer bor. Fjern jack-monteringspladen og skruerne fra pakken. Skru hardware til jackmontering på indersiden af ​​kabinettet, og monter jackstikket. Monteringshardwaren giver dig mulighed for at fastgøre stikket til indersiden af ​​radioen.