Hvid iPhone 4 udgivelse den 20. april?

Den hvide iPhone 4 er optaget til salg på den britiske celleudbyder Tre's hjemmeside, med en leveringsdato onsdag den 20. april. Udgivelsesdatoen er ikke overraskende, da den hvide iPhone skal være tilgængelig i slutningen af ​​april, hvad er overraskende er 16GB-modellen, er ingen steder at finde, hvilket tyder på, at telefonen kun kommer i 32GB størrelser.

Opdatering: Scratch 32GB eneste ting, vi fandt i sidste ende en 16GB model på Three UKs websted, deres webstedssøgning er bare forfærdelig (en søgning efter iPhone viser flere Nokia-telefoner, for eksempel). Skærmbillede nederst på posten.

Jeg spekulerer stadig på, om nogen bekymrer sig om en hvid iPhone, når der fortløbende snakkes om en iPhone 5, som skyldes engang i de næste 6 måneder, vil det nok også komme i hvid og sort. Har nogen virkelig holdt sig ude i over et år og venter på at opgradere til en iPhone 4, så de kun kan få en hvid model? Jeg finder det usandsynligt, selvom måske den hvide iPhone får et salgsforøg, hvis det kan lyse som den hvide iPad 2.

Anyway, hvis du er i Det Forenede Kongerige og har været ved at dø for enhjørnings telefonen, skal du prøve at bestille på Tre's hjemmeside, da du kan tilføje telefonen til en indkøbskurv. Der er altid en chance Three har lavet en fejl på tilgængeligheden og forsendelsesdatoen, som MacGasm påpeger, det kunne bare være en PR blunder.