Sådan bruges Excel Report Manager-tilføjelsesprogrammet

Fra indtastning og behandling af data til opnåelse af totaler og udfyldelse af "hvad hvis" -scenarier, giver Microsoft Excel dig mulighed for at knuse store mængder tal og output dataene i diagrammer og endda som et websted, så de økonomiske data kan deles med andre via Internettet. Du kan også output dine data som en rapport ved hjælp af Excel Report Manager-tilføjelsesprogrammet. Tilføjelsesværktøjet giver dig mulighed for at præsentere dataene i en udskrift, som du kan sende eller præsentere for andre under en konference, et møde eller en anden begivenhed.

Oprettelse af en rapport

Trin 1

Åbn Microsoft Excel. Klik på "Fil", "Åbn". Naviger til det Excel-regneark, du vil oprette en rapport fra. Dobbeltklik på filens navn for at åbne regnearket.

Trin 2

Klik på "Vis", "Rapportstyring."

Trin 3

Klik på "Tilføj". Indtast et navn til din rapport i feltet "Rapportnavn". Vælg det regneark, du vil bruge til din rapport, fra listen over regneark i feltet "Ark".

Trin 4

Klik på afkrydsningsfeltet ud for "Vis" for at bruge en visning til det første afsnit af din rapport. Vælg den visning, du vil præsentere i din rapport, fra listen over visninger i feltet "Vis". Hvis du vil bruge et scenarie til det første afsnit af din rapport, skal du klikke på afkrydsningsfeltet ud for "Scenarie". Vælg det scenarie, du ønsker, på listen i feltet "Scenarie".

Trin 5

Klik på "Tilføj" for at bekræfte dit valg af den valgte visning eller det scenarie.

Trin 6

Gentag trin 4 og 5 for de næste sektioner i din rapport. Hvis du vil ændre rækkefølgen af ​​sektionerne i din rapport, skal du klikke på det afsnit, du vil flytte, klikke på "Flyt op" eller "Flyt ned".

Klik på afkrydsningsfeltet ud for "Brug kontinuerlige sidetal" for at nummerere siderne i din rapport fortløbende. Klik på "OK" for at acceptere rapporten og lukke dialogboksen Excel Report Manager-tilføjelsesprogram.

Udskrivning af rapporten

Trin 1

Klik på "Vis", "Rapportstyring."

Trin 2

Klik på navnet på den rapport, du oprettede i trin 3 i afsnittet "Oprettelse af en rapport" i denne artikel.

Trin 3

Klik på "Udskriv".

Indtast antallet af kopier, du vil udskrive feltet "Kopier". Klik på "OK" for at udskrive rapporten.