Sådan deaktiveres iMessage på iPhone helt

iMessage er den fantastiske gratis messaging service fra Apple, der lader iPhone, iPad, iPod touch og Mac-brugere sende hinanden endeløse gratis tekstbeskeder, billeder og videoer. Fordi iMessage hopper over standard SMS / tekstprotokollen fra mobiloperatører og i stedet for dataoverførsel, kan det ofte hjælpe dig med at reducere din telefonregning ved at skære budgettet for SMS-besked eller i det mindste reducere det til en lavere pris.

Alle fordelene ved at bruge iMessage betyder næppe, hvis du skal slukke for iMessaging-tjenesten af ​​en anden grund, så længe du er klar over, hvorfor du deaktiverer det i første omgang. Nej, det betyder ikke, at vi midlertidigt sender en SMS-tekst på engangsbasis, selvom det kan være en løsning i nogle situationer. Faktum er, at der kan være tidspunkter, hvor det er nødvendigt at slukke for iMessage, hvad enten det skyldes celleoptagelsesproblemer, sporadisk utilstrækkelig cellebetjening, ikke at have en dataplan med iPhone, rammer en datalåge eller endda skifte fra en iPhone til en Android- eller Windows-enhed, det være sig midlertidigt eller permanent. Med den sidstnævnte situation for switching er deaktivering af iMessage, mens du er på iPhone, afgørende, ellers kan indgående meddelelser undertiden blive fanget i et mysterium uden land og leverer aldrig den tilsigtede modtager.

Vi vil gå lidt mere dybtgående om nogle af de almindelige grunde til, at du vil slukke for den almindeligt elskede tjeneste nedenfor, men først lad os vise, hvordan du deaktiverer iMessage på en iPhone, iPad eller iPod touch i iOS.

Sådan slukkes iMessage-tjenesten

Dette deaktiverer iMessage-tjenesten helt i iOS. På en iPhone, der vil tvinge enheden til at falde tilbage til traditionelle SMS- og MMS-messaging-tjenester. På iPad og iPod touch slukker dette alle meddelelsesfunktioner på enheden helt, da der ikke er nogen traditionel tekstning, der kan falde tilbage.

  1. Åbn appen "Indstillinger" i iOS
  2. Vælg indstillingen "Beskeder"
  3. Skift den øverste kontakt til "iMessage" til OFF-positionen

For at være helt klart, hvis du deaktiverer iMessage, vil du ikke længere modtage nogen form for iMessages, men du vil fortsat modtage traditionelle sms'er (SMS og MMS). Det betyder, at en bruger, der forsøger at sende besked til dig fra en iPhone eller en anden smartphone, stadig lykkes med at nå dig, men en bruger, der forsøger at få dig iMessage fra en iPad, iPod touch eller Mac, mislykkes ikke, da de enheder har ikke den cellulære evne til at falde tilbage på SMS-protokollen. Hvis du gør det, slukker du også "Læs" og "Leveret" kvitteringer helt, fordi SMS-tekstning ikke giver samme evne.

Bemærk, at ved at slukke for iMessaging-tjenesten sletter ikke aktuelle meddelelsestråde, der skal gøres manuelt, hvis det er nødvendigt.

Når du har slukket for tjenesten, vil alle fremtidige meddelelsestråder bruge grønne tekstbobler, og tekstindtastningsboksen siger 'Tekstbesked' for at angive, at de går igennem SMS-protokollen. Hvis du fortsætter med at se blå tekstbobler med blokken iMessage i indbakken til nye meddelelser, slog du sandsynligvis ikke af tjenesten.

Sådan ser en tekstbesked ud i appen Beskeder:

Hvorfor bekymre sig? 4 Fælles grunde til at slukke iMessage

Selvom vi generelt anbefaler at lade iMessage blive tændt, fordi det er en god service, er der utvivlsomt årsager til, at du måske vil deaktivere det, selv midlertidigt. Her er nogle af de mest almindelige grunde til at slukke iMessage og tillade, at en iPhone kun bruger SMS / SMS-beskeder i stedet.

Du er Messaging i et 2G / GPRS / EDGE / Low Reception Area

Fordi iMessage er afhængig af celledata, har du brug for en rimelig anstændig mobilforbindelse for at kunne sende og modtage meddelelser. Det er derfor, hvis du er i et område med virkelig dårlig modtagelse på et forfærdeligt netværk, kan du ofte ikke sende iMessages overhovedet. Nogle gange, men ikke altid, kan du få sms'erne til at gå igennem i begge ender. Selvfølgelig kan du også selektivt sende iMessages som tekster via SMS-protokollen, men hvis du er i en samtale, er det nemmere at bare slukke hele tjenesten midlertidigt.

iMessage anvender dataplaner

Ja, iMessage bruger en mobiltelefon data plan. Så hvis du har en meget lille dataplan med en lav kapacitet (normalt 100MB eller mindre pr. Måned), og du får pelted med mediebeskeder af tonsvis af fotos og videoer fra venner, vil du måske være forsigtig og overveje at deaktivere iMessage-tjeneste, fordi alle disse MMS-beskeder kan tilføje hurtigt. For enkle tekstbaserede iMessages er hver besked lille, målt i et par KB (i stedet for MB), og derfor er der normalt ikke noget at bekymre sig om, medmindre du slet ikke har nogen dataplan, hvilket bringer os til den næste grund ....

IPhone bruger en mobilplan med ingen data, men ubegrænset teksting

iMessage tager meget små mængder data til brug (medmindre du sender mange billeder og videoer, det vil sige), men den lille dataanvendelse betyder ikke meget, hvis du ikke har en dataplan på iPhone overhovedet . Dette er en temmelig almindelig situation for dem, der bruger iPhones som Pay-Go-enheder, eller når de rejser i udlandet og bruger et billigt SIM-kort med kun ringer og SMS-support.

Skifter til en Android / Windows Phone (selv midlertidigt)

Slukning af iMessage er absolut vigtigt, hvis du planlægger at bruge det samme telefonnummer og SIM-kort med en Android-telefon eller en anden smartphone, selvom brugen kun er midlertidig for at afprøve en ny Nexus, ellers finder du, at de fleste indgående tekstbeskeder, det være sig SMS eller MMS, vises simpelthen ikke på Android-enheden. Dette er en virkelig underlig bivirkning ved at forlade iMessage, hvis nogen har skiftet telefoner fra iPhone til næsten alt andet, og en, som mange mennesker klager over, hvis de har skiftet smartphone platforme. Den eneste indlysende måde at forhindre det på, er at deaktivere iMessage på iPhone, før du udskifter SIM-kortet eller telefonnummeret, men en hel del brugere glemmer at gøre dette, og dermed lukker de nogle af deres indgående meddelelser tabt. Frustrerende, men der vil sandsynligvis være en anden løsning på dette introduceret i fremtiden, der ikke kræver, at iMessage deaktiveres direkte på selve iPhone.