Sådan oprettes SonicWALL SSL-VPN

SonicWALL leverer en række tjenester og netværksenheder, der giver mulighed for nem konfiguration og vedligeholdelse af en lang række netværkstjenester. Ved hjælp af SonicWALLs netværksapparater kan du nemt oprette og sikre SSL VPN-forbindelser til dit lokale domæne. Dette giver dig mulighed for at dele netværksdokumenter og ressourcer på en sikker måde over det offentlige internet. Det webbaserede brugergrænseflade og administrationspanel gør tilføjelse af brugere og konfigurationen af ​​SSL VPN til en simpel opgave i sammenligning med andre sikre VPN-løsninger.

Trin 1

Log ind på dit netværkssikkerhedsapparat via webgrænsefladen. Gå til fanen "Grænseflader" og klik på indstillingen "Konfigurer WAN". Tjek "HTTPS" -indstillingerne under både "Management" og "User Login" i WAN-konfigurationens "General" -fane. Klik på "OK", når du er færdig.

Trin 2

Klik på fanen "SSL VPN" fra venstre side af skærmen, og klik på fanen "Klientindstillinger". Klik på linket "WAN" under denne menu. Indtast start-IP og slut-IP for dit SSL VPN-klientadresseområde. Dette afspejler direkte det, du allerede har konfigureret på dit netværkssikkerhedsapparat til LAN. Klik på "Standard DNS-indstillinger", medmindre du har brug for en anden DNS-server, for at udfylde feltet "DNS-server 1" med dine nuværende DNS-indstillinger. Indtast navnet på din "UserDomain" i det relevante tekstfelt. Klik på "Accepter" for at gemme alle dine præferencer. Klik på "OK", når bekræftelsesmeddelelsen dukker op.

Trin 3

Klik på fanen "Lokale brugere" i venstre side af konfigurationssiden. Klik på knappen "Tilføj bruger ..." for at oprette en ny bruger. Konfigurer brugerens navn og adgangskode under fanen "Indstillinger". Klik på fanen "Grupper", og tilføj de grupper, som brugeren skal være en del af for enten organisation eller tilladelser. Sørg for at tilføje brugeren til gruppen "SSLVPN Services". Klik på fanen "VPN-adgang", og tilføj brugeren til "X0-subnet" -netværket. Klik på "OK" for at gemme dine ændringer og afslutte dialogboksen Tilføj bruger. Tilføj eventuelle yderligere brugere, du måtte have brug for, på din SonicWALL SSL-VPN.

Trin 4

Log ud af dit Network Security Appliance-administrationspanel for at vende tilbage til login-siden. Klik på linket i nederste højre hjørne af dialogen, der peger på SonicWALL Virtual Office. Indtast det brugernavn og den adgangskode, du indtastede, og klik på "Login" for at få adgang til SonicWALL Virtual Office. Download og installer den medfølgende NetExtender-applikation. Dobbeltklik på NetExtender-ikonet i systembakken, når installationen er afsluttet.

Indtast SSL-VPN-serverens IP-adresse, dit brugernavn, adgangskode og domæne. Klik på "Opret forbindelse" for at starte NetExtender. Når du ser "Forbundet" vises i statusdelen af ​​NetExtender-dialogen, vil du være i stand til at få adgang til delte ressourcer på SSL-VPN.