Sådan ved du, om et iPod-batteri er dødt

IPods er små bærbare lydenheder, der afspiller og gemmer musik i MP3-filformat. Som al anden elektronik løber batterierne ud af iPods. Batterierne, der driver iPod, er genopladelige og kan vare op til et år op til 18 måneder. Efter en periode skal batteriet på din iPod dog udskiftes. Hvis du har problemer med din iPod, skal du kontrollere batteriet og afgøre, om det skal udskiftes.

Sådan ved du, om et iPod-batteri er dødt

Trin 1

Oplad din iPod. Sørg for, at displayet angiver en fuld opladning, inden du tager den ud af opladeren.

Trin 2

Tænd iPod'en ved at holde tænd / sluk- eller afspilningsknappen nede (afhængigt af hvilken iPod-model du ejer). IPod'en kan tænde, men lukkes derefter straks, hvis den har en lav batterilæsning på trods af den seneste genopladning af batteriet, eller måske tænder den slet ikke.

Trin 3

Slut din iPod til din computer ved hjælp af det USB-synkroniseringskabel, der fulgte med din iPod. Dette kabel hjælper dig ikke kun med at synkronisere din iPod, men kan også bruges til at oplade den. Når den er tilsluttet, skal din iPod tænde og genoptage normale funktioner.

Fjern din iPod fra USB-synkroniseringskablet. Hvis enheden straks slukkes, indikerer dette, at dit batteri virkelig skal udskiftes.