Sådan køber du AMC-filmbilletter online

AMC Entertainment ry for innovation begyndte i begyndelsen af ​​1900'erne, da det åbnede. I 1995 havde AMC premiere på den første megaplex i Dallas, Texas. I dag har virksomheden teatre over hele landet og tilbyder filmgæster mulighed for at undgå linjer og udsalg ved at købe billetter online mod et gebyr på $ 1. Hvis det teater, du besøger, tillader det, kan du endda udskrive dine filmbilletter hjemme og undgå at vente i køen.

Gå til AMC Theatres websted: http://www.amctheatres.com/.

Klik på "Showtimes" og "Tickets" i venstre side af skærmen.

Søg efter dit lokale AMC Theatre ved hjælp af dit postnummer eller ved at indtaste din by og stat. Når du ser dit teater på listen, skal du klikke på "Showtimes".

Klik på "Køb billetter" under forestillingerne anført i blåt - det er de eneste shows, som online-billetter er tilgængelige.

Klik på en blå showtime; vælg derefter dine billettyper og mængder. AMC Theatre-webstedet overfører dig nu og de oplysninger, du indtastede, til movietickets.com. Følg de anvisninger, du får.

Log ind på movietickets.com, hvis du allerede er registreret, eller start registreringsprocessen. Du skal logge ind eller registrere dig for at fortsætte transaktionsprocessen, som du skal bruge et kreditkort til.

Udskriv din bekræftelsesside eller -billet, når transaktionen er gennemført. Nogle AMC-teatre kræver, at du tager din bekræftelsesside til teatret ved showtime for at hente dine billetter. Andre giver dig mulighed for at udskrive dine billetter på din personlige printer.

Se tidligere billettransaktioner ved at klikke på fanen "Ordrehistorik"; du kan genudskrive din bekræftelsesside og din billet på denne måde.

Tips

Klik på Hjælp øverst på hver side for ofte stillede spørgsmål om køb af filmbilletter online, hvis du har spørgsmål i hele billetkøbsprocessen. En separat enke åbnes. Du mister ikke din plads på AMC Theatre-webstedet ved at gøre det.