Sådan kopieres mine kontakter fra en iPhone til en computer

Kontakter, der er gemt i din iPhones adressebog, kan let kopieres til din computer ved hjælp af Apples iTunes-applikation. ITunes gør deling af data mellem din iPhone og din computer til en leg. Kontakterne kopieres gennem synkroniseringsprocessen, som du kan starte fra iTunes. En envejssynkronisering af dine kontakter til din computer opdaterer den valgte adressebog med iPhones kontakter.

Dobbeltklik på ikonet “iTunes” på skrivebordet på din computer for at åbne programmet. Hvis iTunes ikke er installeret på computeren, skal du downloade det fra Apples websted og følge vejledningen på skærmen for at installere softwaren.

Slut din iPhone til din computer ved hjælp af USB-til-iPhone-kablet, og vent på, at iTunes genkender telefonen.

Klik på iPhones navn i afsnittet "Enheder" i panelet til venstre.

Klik på "Info" i topmenuen, og marker derefter afkrydsningsfeltet "Synkroniser kontakter". Vælg det program, som du vil kopiere dine kontakter til, fra rullelisten.

Klik på "Anvend". Klik på alternativknappen "Envejssynkronisering fra enhed", og klik derefter på "OK" for at gemme dine indstillinger.

Klik på "Synkroniser", og dine kontakter kopieres fra iPhone til din computer. Du kan sikkert afbryde telefonen, når du bliver bedt om det.