Sådan bruges et ideelt værktøj til kompression af alt

Moderne kabel-tv og internettjeneste kræver kabler og stik af høj kvalitet for at sikre det bedste signal. Fittings af kompressionstype giver en vandtæt tætning, der også beskytter kablet mod interferens. Det ideelle komprimeringsværktøj til omniseal gør fabrikation af kabelforbindelser til et hurtigt og nemt job.

Trin 1

Mål et koaksialkabel til den ønskede længde, og skær det med skarpe kabelskærere. Sørg for, at den afskårne ende af kablet er firkantet.

Trin 2

Skub den afskårne ende af kablet ind i en kabelstripper, og drej det rundt om kablet for at skære gennem kabelkappen og afskærmningen. Fjern kablet fra stripperen, og træk i kappen og afskærm kabelenden. Undersøg enden af ​​kablet for at sikre, at al kappe og afskærmning er fjernet, og at ingen flettet afskærmning kommer i kontakt med midterlederen.

Trin 3

Fold den flettede afskærmning tilbage, indtil den flugter mod kabelkappen. Sæt enden af ​​kablet i kompressionstikket. Tryk stikket fast på kablet, mens du forsigtigt drejer kablet, indtil ledningens midterleder flugter med åbningen i møtrikenden af ​​kablet.

Trin 4

Åbn håndtaget på det ideelle komprimeringsværktøj til omniseal, og anbring kabelmøtrikenden over stemplet i enden af ​​værktøjet. Klem håndtaget på Ideal Omniseal Compression Tool for at komprimere stikket. Åbn kæberne i enden af ​​værktøjet, og fjern kablet og stikket.

Træk forsigtigt i stikket for at sikre en sikker forbindelse.