Samsung Galaxy Tab anmeldelse: enhed en "rod" aka iPad stadig vinder tabletkrig

Samsung Galaxy Tab siges at være den første legitime konkurrent til iPad, men du ville ikke vide det på baggrund af den absolut scathing anmeldelse, som Gizmodo skriver af enheden. Kaldet på fanen et "vrag" og "rod", der ikke passer til mennesker, siger de dybest set, at enheden ikke er noget for iPad at bekymre sig om (det er mig at sætte det pænt):

Denne ting er bare et rod. Det er som om en tablet beruset tilsluttet en telefon, og så tog fostret svømning i et Superfund-oprydningssite. Browseren er elendig, i hvert fald når Flash er aktiveret. Det går katatonisk, scrolling er laggy, og det kan blive latterligt dårligt. Når bedre browsing er halvdelen af ​​grunden til at gå til en større skærm, er det sindssyge. Det bruger ikke kun et dumt proprietært opladnings- / synkroniseringskabel, det oplades ikke, når du slutter det til en bærbar computer. Ingen af ​​kameraerne er noget at skrive hjem om. Costing $ 599 off-kontrakt er pinligt, når iPad starter på $ 499. (Opdatering: Fair point, iPad 3G starter på $ 629. Men det har en større skærm, og denne ting sutter stadig.)

Av. Jeg er nødt til at sige dette er overraskende for mig, Galaxy tabet ser godt ud i en iPad-banke slags, og det kører Android, der virkelig er et anstændigt mobil-OS, hvordan kunne så meget gå galt? Kan du få en værre anmeldelse? Jeg tror det var ikke alt for dårlig, Gizmodo priste Galaxy Tabs skærm og batterilevetid ... som om det er nogen trøst for deres endelige tanker; "Fanebladet er et akavet første forsøg på denne type tablet - vent til nogen andre gør det bedre."

Du kan læse hele anmeldelsen på Gizmodo, det er ikke smukt. Åh, og hvis du på en eller anden måde var på hegnet mellem en Galaxy Tab og en iPad, kan du komfortabelt købe iPad nu.